heinäkuu 2021

Hannu J. Vest
16.6.2021 Kuusankosken ystävätoiminnan väkeä kävi tutustumassa Iitin kirkkoon, jota esitteli Tiina Klemola. Yhdessä Iitin osaston joidenkin ystävien kanssa laulettiin suvivirsi. 
Kesäkahvilassa pidettiin palaveri taideteosten ympäröiminä kesäisen kevyesti. Ulkona oli mukava lauleskella tuttuja sanoja.
Jäätelö maistui ennen kotiinlähtöä.
 

Klikkaa kuvaa
HJV 30.7.2021
Juha Veijonsuo
Suomen Punaisen Ristin Tikkurilan osasto on 30.6.2021 ostanut osoitteessa Tikkuraitti 11 sijaitsevan toimitilansa “Kolon”. Osasto on aiemmin ollut vuokralaisena kyseisessä toimitilassa. Osaston hallitus päätti toimitilan ostosta kokouksessaan 15.6.2021.
 
Jarkko Mikkonen
HUOM! Syksyn 2021 valtakunnalliset ensivastetoiminnan koulutukset joudutaan siirtämään huonontuneesta koronatilanteesta johtuen. Koulutusten uudet ajankohdat ilmoitetaan heti, kun mahdollista.
Ensivastetoimintaan liittyviä valtakunnallisia koulutuksia järjestetään yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin, Suomen Meripelastusseuran ja Suomen Pelastusalan Keskusliiton kanssa seuraavasti:
Ensivastekouluttakoulutus 16.-19.9.2021 -> SIIRTYY
Ensiapukurssi EA 1® antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteessa ja tavallisimmissa sairaus- ja onnettomuustilanteissa. Kurssi sisältää runsaasti käytännön harjoituksia.
 
Aika: La-su 28.-29.8.2021 kello 9.00-16.00
 
Järjestäjä: Suomen Punainen Risti, Länsi-Vantaan osasto
Paikka: Kurssi järjestetään osoitteessa Kaivosrinteentie 1-3 K Kerhotila, 01610 Vantaa
 
KURSSISISÄLTÖ


  Tule mukaan tunniksi tai useammaksi.
  Nälkäpäiväkeräyksella autamme hädänalaisia sekä Suomessa että maailmalla.
  Katso tarkemmat tiedot keräyspisteistä ja ilmoittaudu mukaan samantien
  https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/11635.
  Kiitos, kun välität.
 
 
Helteistä heinäkuuta !
Pikainen tervehdys kesäloman keskeltä.
Osaston toiminta on aina näin kesäisin hiljaista,
pyrimme kaikki lataamaan akkuja tulevaa toimintakautta varten.
Ja ainakin aurinkoenergiaa on riittänyt akkujen lataamiseen, ihanaa!
Olemme muuttaneet uusiin tiloihin kesäkuussa. Tilat sijaitsevat Orimattilan Kehräämöllä.  Osoite on Pakaantie 1 ja käynti kaupungin puoleisesta ovesta toiseen kerrokseen.
Vesisankarit ja Kustavin kunta järjestävät tapahtuman Lootholmassa 11.7.2021 klo 12 - 14 välisenä aikana. Tapahtumassa pääsee tutustumaan eri vesilläliikkumistapoihin ja turvallisuuteen. Teemana ovat melonta ja luonnonvedet. Myös SPR Kustavin osasto on paikalla opastamassa defibrillaattorin käyttöä.