heinäkuu 2019

Irma Vaittinen
Ystäväntuvan kirppos on poikkeuksellisesti kiinni keskiviikkona 7.8.2019.
Muutoin kirppari on avoinna normaaliin tapaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-14. Tervetuloa edullisille ostoksille ja samalla tukemaan paikallista SPR:n toimintaa.
Mari Vehkalahti / Suomen Punainen Risti

Muistathan että Länsi-Vantaalla on verenluovutusta seuraavan kerran keskiviikko 4.9.2019 klo 14.00-18.00!
Myyrmäkitalo
Vantaan Taidemuseo Artsi
Paalutori 3
01600 Vantaa
Lämpimästi tervetuloa!
LÄMMIN KIITOS 71 KERTAA!
Tämän kerran tilastot Länsi-Vantaalta :
Ystävätoiminnassa on aina tilaa uusille vapaaehtoisille! 
Tule mukaan toimintaan tekemään parempaa huomista yksinäisille ikäihmisille ja muille tukea tarvitseville. Ystävätoiminnassa voit itse valita paljonko olet valmis antamaan aikaasi ja millaiseen toimintaan haluat mukaan. 
Hannu J. Vest
Rattoisa kesäpäivä Riitta ja Pekka Voutilaisen mökillä Valkealassa 13.6.2019.
Lämmin kiitos osallistujille ja isäntä pariskunnalle Riitalle ja Pekalle.
KL
EA2-kurssi tarjolla - tervetuloa Länsi-Vantaan osaston järjestämälle kurssille elokuussa!
Tule moikkaamaan meidän paikallisosastoa Sauvon Elopäiville lauantaina 3.8.2019! Jutellaan uudesta nuortenryhmästä, ystävätoiminnasta tai Peimarin ensiapuryhmästä. Tai auta meitä opettelemaan uuden keräystavan käyttöä, nyt meinaan käy pankkikorttikin lahjoitusvälineenä!
Uudet päivitykset on viety järjestelmään 11.7.2019. Sen myötä on tullut monia muutoksia ja parannuksia, joita vapaaehtoiset sekä työntekijät ovat toivoneet.
Kouluttajakoulutuksen lähijaksot järjestetään tänä syksynä seuraavasti;
Välineosa / Oppimisen ohjaaminen 2.-3.11.2019, Hotelli Arthur, Helsinki. Osallistujille on toimitettu kutsu ja ennakkotehtävät 11.10.
Innehållsmodul för Fhj-gruppens utbildare 8.-10.11.2019,Nynäs
Kouluttajakoulutuksen sisältöosat 23.-24.11.2019, Hotelli Arthur Helsinki. Hakeminen koulutusohjelmaan piiritoimiston yheyshenkilön kautta. 
Hei!
Kesälläkin on mahdollista luovuttaa verta. Poikkea siis käymään Maskutalolla keskiviikkona 17.7.2019 klo 14-18 ja tee kesän hyvä teko. Saat varmasti hyvän mielen ja autat avun tarvitsijaa.
Vesa Ranta
Hankkeen tavoitteena on parantaa ilman työ- tai koulutuspaikkaa olevien 16–29-vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten elämänhallintaa, hyvinvointia ja arjen taitoja erilaisten toiminnallisten menetelmien ja ryhmätoiminnan avulla.
"Olen aina pitänyt vapaaehtoistyötä loistavana keinona tuottaa hyvää niin tekijälleen kuin saajalle. Erityisen hyvä keino se on suomalaisessa ikääntyvässä yhteiskunnassa, jossa toiset kokevat jäävänsä vaille huolta ja toiset vaille virikkeitä ja merkityksellistä tekemistä. Match made in heaven" toteaa tutkimusjohtaja Pasi Huovinen Taloustutkimuksesta.