joulukuu 2018

Hyvää Uutta Vuotta 2019!
Toimintamme alkavat 7.1.19
Tervetuloa mukaan osallistumaan!
Tänä vuonna Lucian-päiväksi osunut Pakilakodin asukkaiden ulkoilutuspäivä olikin erilainen kuin muina viikkoina. SPR:n ulkoiluttajaystävät pääsivät osaksi Lucia-kulkuetta, jossa Luciana loisti palvelukodin asukas ympärillään laulavat ja kynttilöitä kantavat ystävät ja palvelukodin työntekijät. Saimme tänä jouluna 35 kpl:tta Hyvä Joulumieli- lahjakortteja jaettavaksi vähävaraisille hollolalaisille lapsiperheille.
Marko Tervo
Valtakunnallinen Hyvä Joulumieli -keräys päättyy jouluaattona 24.12.2018. Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osasto jakoi tänä vuonna yhteensä 176 Hyvä Joulumieli -ruokalahjakorttia. Yhden lahjakortin arvo on 70 euroa.  Apua tarvinneet perheet etsittiin yhteistyössä Jyväskylän kaupungin sosiaalitoimen kanssa. Sosiaalitoimi luovutti perheiden luvalla tiedot apua tarvitsevista perheistä, osasto teki avustuspäätökset ja toimitti lahjakortit perheille.
Benjamin Suomela
Hyvä Itä-Helsingin osaston jäsen!
On aika kiittää kuluneesta vuodesta. Kiitos teille jäsenille, että olette mukana tukemassa ja edistämässä Punaisen Ristin tärkeitä arvoja ja periaatteita.
Riitta Tenlén
KIITOS
Tavaran lahjoittajille, yhteistyökumppaneille, asiakkaille, tukijoille, jäsenille ja vapaaehtoisille kuluneesta vuodesta 2018 ja valoisaa uutta vuotta 2019!
Leena Tiainen
Lähiverkko Tikkakosken sydämellä järjestämä Jouluiloa ikäihmisille -tapahtuma täytti Päiväkeskukseen tuvan viimeistä sijaa myöten. Noin 60:stä vieraasta moni osallistui nyt ensimmäistä kertaa.
Joulupäivänä 25.12 klo 14-20 Punaisen Ristin Paraisten osasto pitää joulukahvilan toimintatiloissaan, Humanassa, Rantatie 16 Paraisten keskustassa.
Punaisen Ristin joulukahvila on tarkoitettu kaikille jotka kaipaavat seuraa joulupyhien aikana. Joulukahvilassa saat juttuseuraa ja rentoa yhdessäolona. Kahvilassa on tarjolla kahvia, glögiä ja pientä purtavaa.
Suuri kiitos kaikille vapaaehtoisille kuluneesta vuodesta 2018!
Me, kaikki vapaaehtoiset tehdään se, mitä Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminta on! Kiitos että olette olleet mukana kaikissa toiminnoissamme. Pansion vastaanottokeskuksen naisten kerhossa, kielikerhossa ja perhekerhossa, Turun kansainvälisellä klubilla Vimmassa, kielikahvilassa pääkirjastolla, arjen avussa, ja monikulttuurisessa ystävätoiminnassa. 
Toivottavasti nähdään taas ja jatketaan samaan tapaan vuonna 2019!
Danilo Mariniello
The international youth volunteers raised the need to develop competencies important in diverse leadership positions in local, national or international contexts, within and outside the humanitarian circles, and strengthen their voices in the adaptation to changes in volunteering; a shift towards flexible volunteering and changing needs of volunteers.
Seuraava hiv- ja seksuaaliterveystyön verkkokurssi alkaa 4.2.2019 ja ilmoittautuminen siihen on auki. Ilmoittautumisaikaa on 3.2.2019 asti ja kurssi tulee suorittaa 4.3.2019 mennessä. Verkkokurssi on ilmainen. Pääset ilmoittautumaan verkkokurssille tästä: https://www.lyyti.fi/reg/Hiv_ja_seksuaaliterveystyon_peruskurssi__verkko...
Juttutupa suljettu 21.12.18 - 6.1.19 välisen ajan!
Hyvää Joulua ja mukavaa alkavaa vuotta 2019!
Kiitos vapaaehtoisillemme ja yhteistyökumppaneillemme

Kuluneen vuoden yhteistyöstä!
Joulukuun Tässä ja nyt -lehdessä tietoa mm. tammikuussa alkavasta uudesta johtajuuskoulutuksesta, osastojen kasvu -hankkeesta ja jäsenhankintakampanjasta. Lehdessä myös vaalitoimikunnan kirje, ehdokkaita piirin puheenjohtajaksi, varapuheenjohtajaksi ja hallituksen jäseniksi etsitään. 
Lehden voit lukea suomeksi täältä ja ruotsiksi täältä.
 
PUNAISEN RISTIN TOIMINTAKESKUS KOTIPESÄ
ARKISIN AVOINNA 10-16 JA UUTENA ASIANA LOUNASTARJOILU JOKA PÄIVÄ KLO 11.30-13
JOULUTAUKO 21.12.2018 - 6.1.2019
 
TERVEYSKESKUKSEN KAHVIO
ARKISIN AVOINNA 9-15
JOULUMYYJÄISET TO 20.12.KLO 10-13
JOULUTAUKO 22.12.-30.12.2018.
Uudenvuodenaattona avoinna 9-15, uudenvuodenpäivä suljettu.
TERVETULOA
 
 
Irma Vaittinen
SPR:n ystäväpalvelun ihmisiä talkoili marraskuun lopulla joulukortteja.
Tällä viikolla kortit on jaettu Turvalan ja pienryhmäkotien asukkaille.
Korteissa olevien lorujen lisäksi muutamille luettiin Joulukirkkoon- kirjaa.
Suomen Punainen Risti on osa kansainvälistä Punaista Ristiä. SPR on julkisoikeudellinen avustus- ja vapaaehtoisjärjestö, jolla on toimintaa maamme jokaisessa kunnassa.
SPR Hämeen piiri vastaa Punaisen Ristin kotimaan toiminnan toteuttamisesta kolmen maakunnan (Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Päijät-Häme) alueella. Hämeen piirin tehtävänä on tukea alueellaan olevaa 54 SPR:n paikallisosastoa, joissa tapahtuvaa vapaaehtoistoimintaa tukemaan haemme
SPR:n Vammalanosasto toivottaa kaikille yhteistyökumppaneilleen 
Hyvää ja Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta vuotta 2019 !
Kari Lehtiniemi
SPR Hämeenkyrön osasto yhteistyössä hämeenkyröläisten yritysten kanssa on hankkinut defibrillaattorin Tippavaaraan K-Supermarketin tiloihin.  Mukaan lahjoitukseen lähtivät: K-Supermarket Hämeenkyrö, K-Market Kyröskoski, Elona-Apteekki, Hius- ja kauneuspiste Säihke, Hämeenkyrön Tarvikepiste, Next Level Fitness Center, Rengaskorjaamo Pusa ja Tokmanni.
Irma Vaittinen
Ystäväntupa on avoinna keskiviikkona 19.12.2018 klo 9-14, jolloin osasto tarjoaa glögit piparin kera kaikille asiakkaille.
Perjantaina 21.12.2018 klo 9-14 Ystäväntupa on avoinna viimeisen kerran tämän vuoden puolella.
Ystäväntupa avautuu jälleen keskiviikkona 2.1.2019 klo 9-14.
Ensi vuonnakin Ystäväntupa kirppiksineen on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-14.
Osastotoimistomme on suljettu

tiistaina 18.12.2018

putkiremontin vuoksi.
Olemme avoinna jälleen

keskiviikkona 19.12.2018

klo 10-16.00.