joulukuu 2014

 Kevään tuoreen ohjelman löydät Ensiapuryhmä-linkin takaa.
Nähdään ryhmäilloissa!
EA-terveisin, Minna, Pekka ja Seija
 
Veikko Ripatti
SPR:n Toivakan osaston yksi merkittävimmistä tehtävistä on ystävätoiminta. Monet ikäihmiset ja yksinäiset ovat saaneet SPR:n ystävän rinnallakulkijakseen. Yhdessä on ulkoiltu, käyty kaupassa, matkattu sairaalareissuilla ja vaihdettu kuulumisia. Ystävätoiminta kaipaa mukaan myös miehiä ja nuoria. Tehtävästä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä osaston ystävätoiminnan vastaavaan Maarit Liukkoseen. Yhteystiedot löytyvät osaston yhteystiedoista. 
VR
Punaisen Ristin Kuopion osasto kiittää kaikkia jäseniään ja lukuisia vapaaehtoisia toiminnasta yhteiseksi hyväksi!
Jokainen on tärkeä osa avun turvaverkkoa. Tehdään edellen yhdessä hyvää. Tulevana vuonna jälleen on useita mahdollisuuksia uusillekin toimijoille tulla mukaan, tässä muutama alkuvuoden poiminta niin osaston kuin piirinkin järjestämistä tapahtumista.
Vuoden 2015 verenluovutukset järjestetään Seurakuntatalolla seuraavina päivinä alkaen klo 13.00:
18. maaliskuuta
8. heinäkuuta
14. lokakuuta
Tervetuloa!
 
Ystäväpiiri kokoontuu kevätkaudella 8.tammikuuta - 14. toukokuuta joka toinen keskiviikko klo 13.00 Monitoimitalolla.  Seuraa ilmoituksia Lestijoki-lehden järjestöpalstalla.
Kaikki entiset ja uudet ystävät, olette  sydämellisesti tervetulleita iloiseen piiriimme askartelun, käsitöiden, kahvittelun, laulamisen ja iloisen seurustelun yms. merkeissä 
Otto Virtanen
Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston ensiapuryhmä turvaa uuden vuoden vaihtumista Jyväskylän keskustassa neljän koulutetun ensiapupäivystäjän ja yhden harjoittelijan voimin. Päivystys alkaa uuden vuoden aattona 31.12.2014 kello 20 ja päättyy 1.1.2015 aamulla noin kello 2.
Lauri Ripatti
Toivakan osasto oli mukana Toivakan yhteisöjen joulumyyjäisissä 13.12. 2014. Osastoa esittelivät ja tuotteita kauppasivat oik. Maarit Liukkonen, Tuula Tuliniemi ja Veikko Ripatti. Joulumyynnissä yleisesti näkynyt varovaisuus leimasi myös Toivakan myyjäisiä ja osasto jatkoikin myyntiä K- Market Perälän aulassa juuri ennen Joulua ja tällöin tulos oli hyvä.
 
Pohjois-Helsingin osasto toivottaa jäsenilleen ja yhteistyökumppaneilleen hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2015! Hyvän tekeminen jatkuu myös ensi vuonna. Tervetuloa mukaan.
Hanna Linnakko
Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston toiminta hiljenee joulun ja uuden vuoden pyhiksi. Osaston toiminta vilkastuu taas tammikuussa.
Osastotoimistomme sulkeutuu pyhien ajaksi. Avaamme jälleen 7.1.2015 klo 10.00.
MHS
Kaarinan osasto toivottaa Hyvää Joulua ja Onnekasta Uutta vuotta kaikille ystävilleen ja yhteistyötahoilleen.
Katja Leppälä
SPR Rymättylän osaston ahkerat vapaaehtoisnaiset myivät käsityötuotteita - villasukkia, lapasia, pannulappuja ja punontakoruja - Rymättylän VPK:n järjestämissä joulumyyjäisissä VPK:n talolla viime sunnuntaina. Tuotteiden myyntituotto käytetään osaston toimintaan.
Iloista joulumieltä jaettiin Irman paistamilla pikkupipareilla - akat, ukot ja possut maistuivat ja katosivat viimeistä myöten myyjäisvieraiden suihin.
Kiitos kannatuksesta tuotteitamme ostaneille!
Ritva-Liisa
JOULUJUHLA "LUPA VÄLITTÄÄ" -KAMPANJAN MERKEISSÄ
Tarvaalan koulun esikoululaiset ja päiväkotilapset opettajineen järjestivät Tarvaalan koululla  joulujuhlan, johon kutsuttiin ja haettiin mukaan kylän vanhuksia. Monipuolisen ja hauskan jouluisen ohjelman lisäksi kahviteltiin yhdessä. Kyllä "vanhakin nuortui" leikkimään ja laulamaan.
Keskiviikkona vietimme iloista Joulujuhlaa Saarikan pitkäaikaisosasto Helmiinassa yhdessä asukkaiden ja henkilökunnan kanssa.Ohjelmaa oli joulumusiikista tonttuleikkiin ,jonka me SPR.n "tytöt" esitimme. Lopuksi sitten yhdessä kahviteltiin joulutorttujen kera. Kivaa oli.
 
 
SPR:n ystävät tempaisivat arpajaisten merkeissä Pyheen torilla lauantaina 20.12.
Lämpöisissä tunnelmissa vietettiin puurojuhlaa Koivulehdossa. Penan poikien tahdittamina laulettiin tuttuja joululauluja ja pukkikin vieraili auton kanssa, kun ei ollut rekikelejä.
Kappeliseurakunnasta oli mukana diakoni Heidi.
Puuro, rusinasoppa ja joulutortut maistuivat hyviltä.
 
Canta Clause office
Jättikiitos sinulle ensiapuryhmäläinen tekemästäsi vapaaehtoistyöstä!
Vaikka vielä ei ole aika antaa uuden vuoden lupauksia, minä lupaan että ensi vuonna sinä ja kaikki muut ensiapuryhmäläiset saatte mahdollisuuksia osallistua uudella tavalla ensiapuryhmätoiminnan valtakunnalliseen kehittämiseen näiden RedNet sivujen kautta. Mielipiteesi on tärkeä ja kokemuksesi arvokasta. Tämähän on sinun harrastus!
Toivon sinulle rentouttavaa joulun aikaa ja ihanaa vuotta 2015!
Oletko promo? Jos olet, lähde Ouluun 31.1.-1.2.2015 Valtakunanllisille promo-päiville! Ilmoittautumista on jatkettu 7.1.2015 saakka.
Ilmoittaudu linkin kautta: http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1244328&chk=5D2AKJ67