marraskuu 2014

Irma Vaittinen
SPR:n Polvijärven osaston sääntömääräinen syyskokous pidettiin tiistaina 18.11.2014 Ystäväntuvalla. Kokoukseen oli saapunut 17 osaston jäsentä.
Syyskokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Ari Marttinen ja Helka Sorsa.
Kokouksessa hyväksyttiin hallituksen laatima toimintasuunnitelma ja talousarvio. Toimintavuonna 2015 mm. ylläpidetään avustusvalmiutta katastrofien varalle, järjestetään koulutusta ja osallistutaan piirin järjestämiin koulutustilaisuuksiin.
SPR Satakunnan piiri, P.H.
Satakunnan piirissä järjestettiin 24.11.14 pilottina koiranomistajien ensiapukoulutus.
Koulutuksessa käytiin lävitse yleisimpiä koiran tapaturmia ja niiden ensiapua mm. haavat, murtumat, myrkytykset, ampiaisen pisto ja kyyn puremat jne. Kurssilla myös harjoiteltiin, mutta ei omilla koirilla. Mukana oli kouluttajan Riikka Andin omat berninpaimenkoirat Pipsa ja Ada.
TAPAHTUMIEN JÄRJESTÄJILLE!
TARVITSETTEKO ENSIAPU PÄIVYSTÄJIÄ TAPAHTUMIINNE?
Pyytäkää meiltä tarjous hyvissä ajoin!
Yhteydenotot :
Rauno Nurkkala , Ensiapujohtaja
050 351 8147
rauno-orvo (at) hotmail.com
Hilkka Kemppainen, Ensiavun yhteyshenkilö
0400 - 967 541
RitvaLiisa
TERHOKERHO  joka toinen keskiviikko klo 17-19  POTKURISSA paavontie 13
SYKSY 2015
Aloitus 2.9 katso kuva 2, jossa ohjelma! Koko syyskauden Terhokerho-ohjelma 24.9.2015 Sampolehden SPR.Saarijärvi palstalla.LEIKKAA  IRTI JA  TALLETA !
 
 
Marko Tervo
Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston 10.11.2014 järjestetyssä sääntömääräisessä syyskokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja vahvistettiin talousarvio vuodelle 2015. Paikalla oli yhteensä 20 Jyväskylän osaston jäsentä.
Jyväskylän osaston toimintamuotoja ovat ensiapuryhmä-, keräys-, nuoriso-, sosiaalipalvelu-, tiedotus- ja valmiustoiminta.  Toimintaa ohjaa osaston hallitus.
Perinteiset joulumyyjäiset järjestetään Rajamäellä sunnuntaina 11.12.2016 alkaen klo 12.00. Paikkana on Rajamäen yläaste (Kuntola). Saatavilla on erilaisia käsitöitä sekä maistuvia leivonnaisia. Myös arpajaiset järjestetään. Tervetuloa.
Sanna Aarnio
Länsi-Vantaan osaston nuorisoryhmä on saanut iloita tänä syksynä opiskelija Sanna Aarnion vetämästä kehittämisprojektista, joka sai aikaan paljon hauskoja ja uudenlaisia tilanteita. Aarnio on humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelija, ja projekti on opiskeluun liittyvä kehittämistehtävä.
- Tavoitteenamme oli saada ryhmään uusia nuoria ja levittää tietoisuutta ryhmästä erityisesti Länsi-Vantaan alueella, Sanna Aarnio kertoo.
Terhokerho, Yhdessä MLL:n kanssa, kokoontuu joka  tiistai avoimessa päiväkodissa klo 16.30-18.00
 
Verenluovutuksista vastaa Eila Kivi.