maaliskuu 2014

Oletko kiinnostunut ensiapu-toiminnasta?
Liity iloiseen ensiapuryhmäämme. Jos et ole käynyt ensiapukursseja niin eipä hätää, me kyllä opetamme. Pääasia on, että olet kiinnostunut ja innostunut oppimaan tärkeitä taitoja. Ensiapuryhmällämme on ammattitaitoinen johtaja. Ja tässäkin asiassa harjoitus tekee mestarin. Lisäoppia voit saada myös mm. SPR:n omilla kursseilla.
Suomen Punaisen Ristin Satakunnan piiri myönsi Ennakkoluuloton edelläkävijä- tunnustuksen Rauman kaupungille pitkäjänteisestä, realistisesta ja ennakkoluulottomasta maahanmuuttopolitiikasta.
Rauman kaupunki on tehnyt pitkään työtä erityisesti työperäisen maahanmuuton kanssa. Maahanmuuttajat on nähty voimavarana ja työntekijöinä, jotka kansainvälistävät kaupunkia. Rauman kaupunki on panostanut maahanmuuttostrategiaan, kotouttamisohjelmaan ja kansainvälistymisohjelmaan.
Marko Tervo / SPR
Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin 17.3.2014 Länsi-Suomen piirin Jyväskylän aluetoimistolla. Kokoukseen osallistui yhteensä 14 Jyväskylän osaston jäsentä.  Kokouksen avasi puheenjohtaja Aleksi Graf. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Ritva Salomaa.
Punainen Risti järjestää rasisminvastaisella viikolla 17.-23.3.14 Asennetalkoita ympäri Suomea. Talkoot muistuttavat jokaisen yhteisöllisestä vastuusta rasismivapaan ympäristön luomisessa. Talkoohengessä jokainen voi tehdä ja kerätä hyviä rasisminvastaisia tekoja.
Maija Unkuri
Tapahtumassa esittäytyi joukko nakkilalaisia yhdistyksiä ja yrityksiä .