helmikuu 2014

Järvenpään osasto on muuttanut Levysepänkatu 1:ssä sijaitseviin tiloihin, jonne kaikki entiset toiminnot ovat siirtyneet.
Eiku Terhokerhoa perustamaan!
http://www.kokosuomileikkii.fi/
Ea-2  KURSSI
Osastomme järjesti  Ea-2 kurssin kertauksena koko kurssin vanhoille Ea-ryhmäläisille ja uusille ryhmään mahdollisesti haluaville.
Kurssin opettajana toimi ensihoitaja ETK. Päiviö Piesanen
Kurssille osallistui yhdeksän innostunutta Ea-toiminnasta kiinnostunutta. Kurssin tavoitteena oli saada mukaan myös uutta voimaa Ea-päivystystoimintaan.
 
Ennakkotietoa!
Osastomme järjestää Henkisen tuen jatkokurssin 17.-18.5.2014! Merkatkaa kalentereihinne! Lisätietoa tulossa...
SPR Mäntsälän osaston kevätkokous
to 27.3.2014 Sälinkään Kartanossa klo 18:00.
Kahvitarjoilu
Tervetuloa!
http://www.salinkaankartano.com/
Tervetuloa mukaan ensiapuryhmän toimintaan!
Harjoittelemme joka toinen keskiviikko klo 18.30 alkaen Kotokartanossa, Kaakkumäentie 1-3.
Katso kevään 2014 harjoituskerrat ja aiheet ensiapyryhmän sivulta.
Lisätietoja voit kysellä Markus Karkmanilta, 0400 826 573.
Lasse Makkonen
Mielakan rinnepäivystäjien hoitotila on saanut kaudelle 2013 - 2014 uuden ilmeen,  kun pieni väliseinä purettiin pois ja tilalle saatin verho.
Väliseinän purkaminen helpotti tilan toimivuuta. Verholla saadaan tarvittaessa hoitotilanteissa hoitotila eristettyä muusta huoneistosta.
Irma Vaittinen
Polvijärven SPR:n osaston jäseniä osallistui kummitapaamiseen, joka pidettiin tällä kertaa Liperissä, Lipstikassa.
Tapaamisen aluksi saatiin kuulla laulutervehdys.
Suvi Hirvonen ja Ismo Nuutinen kertoivat yleiskokouksesta, joka pidetään Turussa 7.-8.6.2014. Osastot voivat kommentoida toimintalinjausluonnosta. Turussa valitaan myös järjestön puheenjohtaja ja muut luottamushenkilöt.
SPR Viinijärven osasto                  Jäsenkirje 2015
Viinijärventie 19
83400 VIINIJÄRVI
puh. 040-7457 504  013-641 990
                                                   
Ystävänpäivän viikonloppuna osaston väki ja Lapin piiri järjestivät yhdessä Lapin ammattiopiston ja MLL Rovaniemen yhdistyksen kanssa iloisen ystävänpäivä tapahtuman koko perheelle. Tapahtuma pidettiin Vanhalla torilla.
Marika Parkkila
Vuosi 2014 on alkanut vauhdikkaasti Oulun piirissä ja uusia toimijoita on saatu eri puolilla piiriä mukaan toimintaan. Helmikuun alussa Kajaanin osastolla pidettiin ystävätoiminnan selkokielen peruskurssi, johon osallistui yli 20 pakolais- ja maahanmuuttajataustaista kurssilaista. Kurssin aikana tutustuttiin niin Punaiseen Ristiin järjestönä, ystävätoiminnan saloihin kuin vuorovaikutuksen ja viestinnän merkitykseen.
SPR:n Pukkilan osaston kevätkokous pidetään tiistaina 25. maaliskuuta 2014 klo 19 Osuuspankin kokoustiloissa. Tervetuloa!
OLiMME MUKANA  " YHDESSÄ ENEMMÄN MESSUILLA" 8.3.2014 Saarijärven Monitoimihallilla. Klikkaa ylläolevaa otsikkoa,pääset lukemaan tekstin!
Neulomme TAYSin vastasyntyneiden osastolle peitteitä, pipoja, sukkia ja tumppuja. Jos sinulla on lahjoittaa puuvilla- tai babylankoja, otamme ne ilomielin vastaan Tampurissa.
Tampuri on avoinna ma-pe kello 10-15.30.
Mustanlahdenkatu 24, 33210 Tampere
Lisätietoja: Irene.Kiviaho@redcross.fi
J. Suominen
Ystävänpäivä eli Valentinuksen päivä on ehkä amerikkalaista sukujuurta mutta on kotiutunut mukavasti tänne Suomeenkin. Yksi sen erinomainen puolestapuhuja on tietenkin Suomen Punainen Risti ja sen eli meidän Ystävä-toiminta !
J. Suominen
Saimme Lielahden koulun 10-luokkalaisista kiinnostuneen ryhmän mukaamme, kun suuntasimme kohti Tampereen Kalkussa sijaitsevaa SPR Logistiikkakeskusta 19. helmikuuta. Ennakkotietoja oli jonkun verran, mutta taisi kohteemme yllättää meidät postiivisesti sillä kaikella miten se pystyy hädänalaisia auttamaan niin koti- kuin ulkomailla. 
z<<zxxz<
Viksu Vasama
Kiltaneuvosto kokoontui ensimmäisen kerran tänä vuonna ja järjestäytyi. Kaikkiin pesteihin valittiin jatkamaan samat kiltalaiset kuin viime vuonnakin eli oltermannina jatkaa Teea Tunturi, varaoltermannina Mikko Malmi ja kriivarina Veijo Vasama.
SPR Juvan osasto on mukana järjestämässä maalistansseja Kuharannan asukkaille 12.3.14 klo 12.30-14.00. Kakkukahvit. Tervetuloa vapaaehtoiset tanssittamaan asukkaita.
Pirjo Vesala
Helsingin kaupunki järjestää jo perinteeksi muodostuneen Reaktori-tapahtuman koululaisille hiihtolomaviikolla. Punainen Risti on myös mukana hyvän elämän eri teemoilla yhdessä Helsingin Nuorten turvatalon, Hyvän elämän eväät- hankkeen ja Porvoon Laurean terveydenhoitajaopiskelijoiden voimin. Kahden ensimmäisen päivän aikana pisteellämme on jo vieraillut satoja nuoria, osa vähän pitempäänkin hengaillen.