heinäkuu 2013

Stiina Ratsula
 Varsinais-Suomen piiriläisiä oli tutustumassa Punaisen Ristin mittavaan tapahtumaan Porin Jazzien ja Suomi-Areenan aikaan.
SPR Satakunnan piiri
Kotimaan toimintamme esittäytyi näyttävästi Porin Kauppatorilla. Kymmenien aktiivisten vapaaehtoistemme ja työntekijöidemme voimin esillä olivat
Lähde mukaan vaikuttamaan!
Nuvuko eli nuorten Vuosikokous tulee taas! Tällä kertaa kokoustamme Turussa. Nuvukossa nuoret kokoontuvat tapaamaan toisiaan, keskustelemaan sekä päättämään nuorisotoiminnan tulevaisuudesta. Syksyn nuvuko on erityisen tärkeä, sillä ensi vuonna on taas aika yleiskokouksen.
Asiantuntijajäseneksi piirin nuorisotoimikuntaan?
Etsimme SPR Satakunnan piirin nuorisotoimikuntaan asiantuntijajäsentä edellisen jäsenen poismuuton takia. Asiantuntijajäsenelle ei ole tiettyä muottia, vaan toivomme hänen olevan avoin, sitoutunut ja ajatuksia sekä käytäntöä että teoriaa sopivassa suhteessa omaava henkilö. Kiinnostuitko tai tiedätkö jonkun, joka sopisi tehtävään?
Hanna Lahtinen
Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston ensiapuryhmä sai 10.7.2013 kello 7:14 hälytyksen Laukaan Vihtavuoressa olevan räjähdysvaaran vuoksi. Forcit-yhtiön jätesäiliössä tapahtunut kemiallinen reaktio aiheutti alueella räjähdysvaaran.
Tero Hintsa
Punainen Risti on mukana Farmari -maatalousnäyttelyssä Suomen suurimman vahinkovakuuttajan LähiTapiolan osastolla. Vuoden 2013 alusta virallisesti toimintansa aloittanut LähiTapiola‐ryhmä on Seinäjoen Farmari‐näyttelyn pääyhteistyökumppani.