tammikuu 2013

Nina Karuneva
Tiistaina 29.1. juhlittiin Punainen ristin omaishoitajien tukitoiminnan 20- vuotista taivalta paneelikeskustelun merkeissä Punkalaitumella. Toimittaja Juha Aro jakoi puheenvuoroja vilkkaaseen keskusteluun innostuneen kuuden panelistin ja omaishoitajista, vapaaehtoisista, virkamiehistä ja kunnanvaltuutetuista koostuvan noin 60 henkisen yleisön välillä.
Punaisen Ristin ensiapuryhmien koulutusta EA3-kurssilla.
 
TERVEYSPISTE SYKSYLLÄ 2015
 Terveyspiste on  avoinna syyskuusta joulukuulle joka kuukauden 1. tiistaina klo 10 - 12 Ämmän Kamarilla , Tietäväisenkatu 1.Huom! Muuttunut aukioloaika.
Terveyspiste on avoinna seuraavan kerran tiistaina 1.9.15 klo 10.00 - 12.00. Voit käydä hoitajien Irma Karjalaisen tai Anja Komulaisen vastaanotolla.
Terveyspisteessä voi käydä muuten vain juttelemassa ihmisten kanssa ja tapaamassa tuttuja.
Tervetuloa!
Ryhmänjohtaja Tiina Arasola ja päivystysyhdyshenkilö Eija Multanen, päivystyspyynnöt karhula@punainenristi.fi -osoitteeseen. Viestivälinevastaava Keijo Lappeteläinen.
Essi Frantsi
Torstaina 17.1.2013 pidimme vuoden ensimmäisen kerhotapaamisemme. Mukana oli 7 lasta joista 4 olivat uusia.
Kävimme Punaisen Ristin toimintaa lyhyesti läpi sekä tutustuimme toisiimme mm. leikkien avulla. Saimme aikaiseksi myös Reddie Kids -kerhomme säännöt, jotka ovat näkyvillä kerhotilan seinällä! :)
SPR Satakunnan piiri
Piiritoimistolla on 26.11.12 alkaen kaksi toimipistettä (Sepänpellontiellä ja Pohjoispuistossa).
Palvelupiste ja tuotemyynti on Pohjoispuisto 2:ssa sekä myös Mia Vettenrannan, Nina Karunevan ja Anne-Mari Hakunin työpisteet sijaitsevat siellä. Helmikuussa työnsä aloittava uusi myynti- ja markkinointisihteeri Satu Rustarin työpiste sijaitsee myös siellä.
Puheenjohtaja: Jan-Peter Malmén, 050 557 4345 (ei 9-18 arkisin), även på svenska
Varapuheenjohtaja: Sirkka Peltonen  041 44 26 333
Rahastonhoitaja: Hannu Harju
Sihteeri: Maija Heikkinen
Anne Kivkstö
Hannele Nurminen
Lilja Engberg
Miia Malmén
Tellervo Hietala
Vuokko Tienhaara