Utajärvi

Sijainti:
Suojalantie 4, 91600, Utajärvi
Sähköposti: 
utajarvenosasto (at) gmail.com

Tervetuloa Utajärven osaston sivuille!

Sivuiltamme löydät tietoa osastomme toimintaryhmistä ja tapahtumista. Tutustu rauhassa. Tällä hetkellä osastomme pääpaino on ystävätoiminnan ja monikulttuurisen toiminnan kehittämisessä, mutta mitä enemmän meillä on vapaaehtoisia, sitä laajemmaksi voimme toimintaamme kehittää.

Jos haluat kuulla lisää osastomme toiminnasta tai löysit jo oman tapasi auttaa, niin ota yhteyttä ja me kerromme sinulle miten voit tulla toimintaan mukaan! Voit myös luoda oman vapaaehtoisprofiilisi osoitteessa https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/front ja tutustua sieltä kautta kaikkiin tuleviin tapahtumiin, koulutuksiin ja vapaaehtoistehtäviin.

Mikäli aikasi on kortilla, mutta haluat turvata osaston toiminnan jatkuvuutta voit liittyä jäseneksi. Punaisen ristin jäsenenä olet auttaja ja puolustat heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä.

Jäsenyydestä ja liittymisestä lisää täällä : https://www.punainenristi.fi/tyomme/liity-jaseneksi/

 

Uutiset

Anu Pensola
Kuvaaja: Anu Pensola
"Apupupu voi olla lapsen paras ystävä, jolle kerrotaan salaisuuksia, jonka halaaminen lohduttaa ja jonka käpälään voi aina tarttua."

Apupupu on maailman pehmein auttaja, ja se neulotaan rakkaudella lohduttamaan ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään. Kriisiä pakenevat lapset tarvitsevat nyt Apupupujen apua!

Uusin Tässä ja Nyt -järjestötiedote on luettavissa sähköisenä täällä.

Uusin Tässä ja Nyt -piiritiedote 4-2019 on nyt luettavissa sähköisenä täältä

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.