Toivakka

Sijainti:
-, 41660, Toivakka

Uutiset

Toivakan osasto on päättänyt yhdistyä Joutsan osaston kanssa. Toivakka on varsin pieni osasto sen jäsenmäärän ollessa noin 40. Osaston jäsenmäärä on ikääntynyt ja toiminta on varsin pienen joukon hartioilla. Toiminta Toivakassa ei suinkaan pääty vaan yhdistymisellä haetaan voimaantumista toimintaan. Luhanka on jo aiemmin liittynyt Joutsaan ja tulevan osaston nimeksi on päätetty " Joutsan, Luhangan ja Toivakan osasto."Järjestäytymiskokous Joutsan kanssa pidetään 9.1. 2018, jonka jälkeen Toivakka lakkaa olemasta omana osastona. 

SPR Toivakan osasto Veikko Ripatti (puh. joht.)

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Petäjävedellä esiintynyt Marja Korhonen valloitti yleisönsä ajatuksia herättävällä puheenvuorollaan"

Ystävätoiminnan kevätjuhlat pidettiin tänä keväänä Petäjävedellä ja Seinäjoella. Juhlat  keräsivät  edellisvuosien tapaan hyvin osallistujia. Molemmissa juhlissa oli noin 120 osallistujaa: ystävätoiminnan vapaaehtoisia, ryhmänohjaajia, ystävävälittäjiä sekä omaishoidon tukitoiminnan vapaaehtoisia.

Erja Salmela
Kuvaaja: Erja Salmela
"Pienryhmissä vaihdettiin ajatuksia ja kokemuksia"

Jyväskylässä järjestetylle Henkisen tuen peruskurssille osallistui lähes 30 henkilöä. Lauantaina ja sunnuntaina pidetty koulutus toteutettiin kahdessa ryhmässä ja kahden kouluttajan voimin. Henkisen tuen kurssilta saa perustietoja onnettomuustilanteiden jälkeisistä kriiseistä, niiden aiheuttamista reaktioista ja niistä selviytymisestä. Koulutus myös kehittää osallistujien henkisen tuen taitoja.

-      Mielestäni tällä kurssilla opetettavat asiat ovat tärkeä osa kansalaistaitoja, sanoo Punaisen Ristin kouluttaja Päivi Salovaara.

Tapahtumat

20. - 22.9.2018
Sijainti:
-, 41660, TOIVAKKA

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.