Toivakka

Sijainti:
-, 41660, Toivakka

Uutiset

Erja Salmela
Kuvaaja: Erja Salmela
"Pienryhmissä vaihdettiin ajatuksia ja kokemuksia"

Jyväskylässä järjestetylle Henkisen tuen peruskurssille osallistui lähes 30 henkilöä. Lauantaina ja sunnuntaina pidetty koulutus toteutettiin kahdessa ryhmässä ja kahden kouluttajan voimin. Henkisen tuen kurssilta saa perustietoja onnettomuustilanteiden jälkeisistä kriiseistä, niiden aiheuttamista reaktioista ja niistä selviytymisestä. Koulutus myös kehittää osallistujien henkisen tuen taitoja.

-      Mielestäni tällä kurssilla opetettavat asiat ovat tärkeä osa kansalaistaitoja, sanoo Punaisen Ristin kouluttaja Päivi Salovaara.

Anne Pälve
Kuvaaja: Anne Pälve
"Keskittyneitä ryhmätyöntekijöitä"

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirissä järjestettiin ensimmäinen laitosystäväkurssi maahanmuuttajille elokuussa yhteistyössä Vaasan suomalaisen osaston, Vaasan aikuiskoulutuskeskuksen (Oy EduVakk Ab) ja Kirkkopuistikon palvelutalon kanssa. Koulutus on osa opiskelijoiden suomenkielen opiskelua ja siihen osallistui viisi innokasta opiskelijaa, jotka vierailevat Kirkkopuistikon palvelutalossa tämän vuoden loppuun.

Veikko Ripatti
Kuvaaja: Veikko Ripatti
"Ystävätoiminnan kevätjuhlaa vietettiin Vanahn Pappilan grillikatoksella."

Ystävätoiminta on osastossamme jatkunut ansiokkaasti ja kiitokset siitä kaikille palveluun osallistuneille. Samoin suuret kiitokset Sirkka Heinströmille ja Pentti Saukolle pitkäaikaisesta vaikuttamisesta osastomme toiminnassa. Olette ansiomerkkinne ansainnet. Kunniakierros nuorison urheillutoiminnan hyväksi huomioitiin rahallisesti ja myös mukanaollen tänäkin vuonna.

Hyvää kesänjatkoa kaikille

Veikko Ripatti puh.joht.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.