SPR Toholammin osasto

Sijainti:
-, 69300, Toholampi
Puhelin: 
+358453153781
Sähköposti: 
spr.toholampi@netti.fi

SPR Toholammin osasto toimii Toholammilla ja Lestijärvellä Punaisen Ristin edustajana noudattaen kansainvälisen Punaisen Ristin perusperiaatteita, toteuttaen järjestön tarkoistusta ja tavoitteita. Toiminta lähtee aina paikallisista tarpeista.

Osaston hallitus:

Marko Järvenoja, puheenjohtaja

Marjo Ala-Kopsala, varapuheenjohtaja

Marjo Järvenoja, sihteeri

Leila Jämsä, jäsen

Anja Mujunen, jäsen

Mervi Pollari, jäsen

Hanna-Riikka Viljasalo

Tuomo Oinonen, jäsen

Raili Nivala, jäsen

Erkki Järvenoja, jäsen

 

 

Uutiset

Erja Salmela
Kuvaaja: Erja Salmela
"Pienryhmissä vaihdettiin ajatuksia ja kokemuksia"

Jyväskylässä järjestetylle Henkisen tuen peruskurssille osallistui lähes 30 henkilöä. Lauantaina ja sunnuntaina pidetty koulutus toteutettiin kahdessa ryhmässä ja kahden kouluttajan voimin. Henkisen tuen kurssilta saa perustietoja onnettomuustilanteiden jälkeisistä kriiseistä, niiden aiheuttamista reaktioista ja niistä selviytymisestä. Koulutus myös kehittää osallistujien henkisen tuen taitoja.

-      Mielestäni tällä kurssilla opetettavat asiat ovat tärkeä osa kansalaistaitoja, sanoo Punaisen Ristin kouluttaja Päivi Salovaara.

Anne Pälve
Kuvaaja: Anne Pälve
"Keskittyneitä ryhmätyöntekijöitä"

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirissä järjestettiin ensimmäinen laitosystäväkurssi maahanmuuttajille elokuussa yhteistyössä Vaasan suomalaisen osaston, Vaasan aikuiskoulutuskeskuksen (Oy EduVakk Ab) ja Kirkkopuistikon palvelutalon kanssa. Koulutus on osa opiskelijoiden suomenkielen opiskelua ja siihen osallistui viisi innokasta opiskelijaa, jotka vierailevat Kirkkopuistikon palvelutalossa tämän vuoden loppuun.

Pekka Annala
Kuvaaja: Pekka Annala
"Seinäjoen osaston keräyskeskuksessa käynnistettiin perjantaipäivää yhdeksän jälkeen aamulla."
Länsi-Suomen piirissä Nälkäpäivään osallistui perjantaina noin 60 osastoa. Osastojen keräämiä varoja tarvitaan esimerkiksi Syyriassa. Maan terveydenhoitojärjestelmä on lähes romahtanut ja lääkkeitä on vaikea saada. Kaikkiaan noin 11,5 miljoonaa syyrialaista tarvitsee hoitoa.
 
- Nälkäpäivä-keräys on osastoillemme iso, mutta tärkeä ponnistus. Tänä vuonna on ilahduttanut eniten erittäin positiivinen keräysmeininki, perjantain keräystunnelmat tiivistää järjestöpäällikkö Jooel Niittynen.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.