Monikulttuurinen toiminta

Eeva-Liisa Lennon
Kuvaaja: Eeva-Liisa Lennon

MONIKULTTUURINEN TOIMINTA

Toiminnan tavoitteena on luoda mahdollisuuksia erilaisten ihmisten ja kulttuurien tasavertaiseen kohtaamiseen ja tukea maahanmuuttajia heidän kotoutumisessaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Haluamme edistää ihmisten välistä ymmärrystä, ystävyyttä ja yhteistyötä.

Uudet vapaaehtoiset ovat tervetulleita toimintaan! Toimintaamme voi osallistua omien toiveiden mukaan säännöllisesti tai epäsäännöllisesti. Kaikenlaisille taidoille kahvinkeitosta kuvankäsittelyyn on tarvetta – voit käyttää omia vahvuuksiasi tai tulla mukaan oppimaan uutta.

Lisätietoja voit kysyä: moku.sprtampere@gmail.com

Lisää ajankohtaista tietoa toimintaryhmämme sivuilta:
http://rednet.punainenristi.fi/node/12940

MONIKULTTUURINEN YSTÄVÄTOIMINTA

Monikulttuurisessa ystävätoiminnassa yhdistämme ystäväpareiksi koulutuksen saaneita vapaaehtoisia sekä maahanmuuttajia. Vapaaehtoiset saavat tehtävään koulutuksen ja tukea ystävävälittäjiltä. Tapaamiset ystäväparin kanssa sovitaan itse, joten toiminta on joustavaa sekä omien kiinnostuksen kohteiden ja aikataulujen mukaista.

Monikulttuurinen ystävävälitys päivystää ma klo 11.00-12.30, puh. 040 7759 454 tai sähköpostitse mamukamutampere@gmail.com

Lue tai kysy lisää tulevista kursseista http://rednet.punainenristi.fi/node/12940 tai moku.sprtampere@gmail.com.

TEMPAUKSIA JA TAPAHTUMIA

Järjestämme erilaisia moninaisuutta edistäviä ja rasismia vastustavia tapahtumia ja tempauksia ympäri vuoden. Suurimmat tapahtumat keskittyvät rasismin vastaiselle viikolle maaliskuussa sekä Punaisen Ristin viikolle toukokuussa.

Apua kaivataan niin suunnitteluun kuin toteutukseenkin ja jokaiselle käsiparille on varmasti tekemistä!

Lue lisää tulevista tapahtumista tapahtumakalenterista tai ota yhteyttä moku.sprtampere@gmail.com.