Monikulttuurinen toiminta

Eeva-Liisa Lennon
Kuvaaja: Eeva-Liisa Lennon

MONIKULTTUURINEN TOIMINTA

Toiminnan tavoitteena on luoda mahdollisuuksia erilaisten ihmisten ja kulttuurien tasavertaiseen kohtaamiseen ja tukea maahanmuuttajia heidän kotoutumisessaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Haluamme edistää ihmisten välistä ymmärrystä, ystävyyttä ja yhteistyötä.

Uudet vapaaehtoiset ovat tervetulleita toimintaan! Toimintaamme voi osallistua omien toiveiden mukaan säännöllisesti tai epäsäännöllisesti. Kaikenlaisille taidoille kahvinkeitosta kuvankäsittelyyn on tarvetta – voit käyttää omia vahvuuksiasi tai tulla mukaan oppimaan uutta.

Lisätietoja voit kysyä: moku.sprtampere@gmail.com

Lisää ajankohtaista tietoa toimintaryhmämme sivuilta:
http://rednet.punainenristi.fi/node/12940

MONIKULTTUURINEN YSTÄVÄTOIMINTA

Monikulttuurisessa ystävätoiminnassa yhdistämme ystäväpareiksi koulutuksen saaneita vapaaehtoisia sekä maahanmuuttajia. Vapaaehtoiset saavat tehtävään koulutuksen ja tukea ystävävälittäjiltä. Tapaamiset ystäväparin kanssa sovitaan itse, joten toiminta on joustavaa sekä omien kiinnostuksen kohteiden ja aikataulujen mukaista.

Ystävävälitys: Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Kaisa Kuuppo, kaisa.kuuppo@redcross.fi, 0504751888.

Lue tai kysy lisää tulevista kursseista http://rednet.punainenristi.fi/node/12940 tai moku.sprtampere@gmail.com.

KIELIKAHVILAT kevät 2019

  • Hervannan kirjaston lukusalissa tiistaisin kello 17.00-18.30 (8.1. alkaen, 4.6. saakka. Kahvilaa ei järjestetä vappuaattona 30.04.)
  • Sampolan kirjastossa (Ruokalan kabinetti) torstaisin kello 17.00-18.30. (10.1. alkaen, 23.5. saakka. Kahvilaa ei järjestetä kiirastorstaina 18.04.)

TEMPAUKSIA JA TAPAHTUMIA

Järjestämme erilaisia moninaisuutta edistäviä ja rasismia vastustavia tapahtumia ja tempauksia ympäri vuoden. Suurimmat tapahtumat keskittyvät rasismin vastaiselle viikolle maaliskuussa sekä Punaisen Ristin viikolle toukokuussa.

Apua kaivataan niin suunnitteluun kuin toteutukseenkin ja jokaiselle käsiparille on varmasti tekemistä!

Lue lisää tulevista tapahtumista tapahtumakalenterista tai ota yhteyttä moku.sprtampere@gmail.com.