Tampere

Sijainti:
-, -, Tampere

KOHTAAMISPAIKAT OVAT AVOINNA! 

  • Kohtaamispaikat Tampuri ja Tampuri-Hervanta ovat avoinna. Löydät lisätietoa kohtaamispaikkojen ohjelmasta vasemman reunan linkeistä.
  • Vapaaehtoistoiminta on käynnissä! Tervetuloa mukaan toimintaan. Katso lisää ryhmien toiminnasta OMA PUNAINEN RISTI -JÄRJESTELMÄSTÄ.

RUOKA-APUJAKELU 

SPR Tampereen osaston ruokakassijako tapahtuu keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 16.00 Kohtaamispaikka Tampurissa Otavalankatu 12.

4.5.-29.7. välisenä aikana ruokajako tapahtuu osoitteessa Pirkankatu 10. 

Pyydämme noutajia saapumaan paikalle vasta kello 16, jotta tilanne on turvallinen kaikille. Kiitos! 

Katso ruoka-apujakelupaikat ja -ajat:
www.ruoka-apu.fi

 

 

Uutiset

Suomen Punainen Risti on perustanut Maahanmuuttoviraston pyynnöstä valtakunnallisen infopisteen, joka vastaa kysymyksiin ja kokoaa tietoa tarjottavasta avusta Ukrainan kriisiin liittyen.

Infopiste on avoinna arkisin klo 9-16. Infopisteessä Suomen Punaisen Ristin työntekijät keräävät tietoa Punaiseen Ristiin saaduista avuntarjouksista yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä, järjestöiltä, ja yrityksiltä sekä muilta mahdollisilta tahoilta. Tietoa kerätään muun muassa kuntien ja yksityishenkilöiden tarjoamista majoituskohteista, tavaralahjoituksista ja palveluista.

Tampereen veripalvelutoimisto muuttaa tammikuun lopussa uusiin tiloihin Koskikeskukseen. Muuton johdosta vanha toimisto Rautatienkadulla on suljettuna keskiviikosta maanantaihin 22.-27.1. Koskikeskuksen veripalvelutoimiston ovet avautuvat luovuttajille tiistaina 28.1. klo 11.

Uudet, ajanmukaiset tilat sijaitsevat kauppakeskuksen 0-kerroksessa (pohjakerros). Suunnittelussa on tavoiteltu verenluovuttajien viihtyvyyttä ja nykyistä sujuvampaa asiakaspalvelua. Esimerkiksi hemoglobiinin mittaukseen ja terveyskyselyn läpikäyntiin varattuja yksityisiä huoneita on aiempaa enemmän.

Suomen Punaisen Ristin Tampereen osasto on mukana helpottamassa tamperelaisten lapsiperheiden arkea jakamalla heikommassa taloudellisessa asemassa oleville lapsiperheille jouluavustuksia. Tänä vuonna SPR Tampereen osasto jakaa Eva Lovisa ja C.G. Dunderbergin avustussäätiön avustuksella 143 lahjakorttia ja Hyvä Joulumieli -lahjakortteja 93 kappaletta.

Tapahtumat

17.5. - 31.12.2022
Sijainti:
Otavalankatu 12, 33100, Tampere
18.5. - 31.12.2022
18.5. - 31.12.2022

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.