19. Ensiapu- ja ensihoitosymposiumi

Sijainti:
Mannerheimintie 46, 00260, Helsinki

Suomen Punaisen Ristin 19. Ensiapu- ja ensihoitosymposium järjestetään 7.-8. helmikuuta 2019 Helsingissä, hotelli Scandic Park Visionissa.

Tapaturmien ja sairauskohtausten ohella erilaiset muut uhkaavat tilanteet lisääntyvät yhteiskunnassa ja koskettavat niin yksilöä kuin yhteisöjä. 
 
Miltä varautuminen näyttäytyy kansalaisten näkövinkkelistä? Miten viranomaiset ja muut eri tahot varautuvat radikalisoitumiseen ja muihin uhkiin? Entä, miten suuronnettomuustilanteessa toimitaan ensiavun antajana tai ammattilaisena? 
 
Tule kuuntelemaan alan asiantuntijoita aina varautumisesta ja ensiavun uusista suuntauksista interaktiivisiin sessioihin. 
 
Symposiumohjelman lisäksi tarjolla on monipuolinen näyttely, mistä saat myös vinkkejä ensiavun kouluttamiseen. Osassa näyttelyosastoissa on osallistavaa oheistoimintaa, jossa osallistujat saavat haastaa itseään ja osaamistaan. 
 
Ensiapu- ja ensihoitosymposiumi on tarkoitettu kaikille ensiavusta ja ensihoidosta kiinnostuneille. Luennoitsijat ovat alansa huippuja ja luvassa tänä vuonna myös poikkitieteellistä näkökulmaa aiheisiin. 
 
Hotelli Scandic Park sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 46 00260 Helsinki. 
 
Osallistumismaksu: Symposiumin hinta on 410 euroa. Hinta sisältää symposiumin luennot, aamiaisen, lounaat ja kahvit kumpanakin symposiumpäivänä sekä muut materiaalit. Valitessasi laskun, lähetetään se kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta. Maksuaika on 14 päivää laskutuspäivästä lukien. Viivästyskorko on 7 prosenttia. 
 
Peruutukset: Ilmoittautuminen on sitova. Peruutetuista ilmoittautumisesta veloitetaan 15.1.2019 jälkeen symposiumin koko hinta. Mikäli osallistujan nimi vaihtuu, tulee siitä ilmoittaa järjestäjälle viipymättä. Mahdolliset peruuttamiset ja nimen vaihdokset on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla: anna.veirto@redcross.fi.
 
Majoitus: Majoituksen varaamisesta vastaa jokainen osallistuja itse. Hotelli Scandic Parkista voi varauskoodilla SUO070219_001 varata huoneen symposiumin kiintiöstä joko soittamalla numeroon 09 47 371 tai laittamalla sähköpostia parkhelsinki@scandichotels.com. Hinta yhden hengen huoneessa on 114 e/yö, kahden hengen huoneessa 134 e/ yö ja kolmen hengen huoneessa 154 e/yö.  
 
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu mukaan symposiumiin seuraavasta linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/19_Ensiapu_ja_ensihoitosymposiumi_9427.
 
Lisätiedot: Lisätietoja saat sähköpostiosoitteesta anna.veirto@redcross.fi
 
Liitetiedostot: 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.