Savo-Karjalan piiri

 

Savo-Karjalan piirin alueena ovat Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnat. Alueellamme toimii 50 paikallisosastoa, joiden toimintaan jokainen uusi tulija on tervetullut mukaan!  <P>

Toimistomme sekä koulutustilat ovat Joensuussa ja Kuopiossa.

===========

AUKIOLOAIKAMME OVAT:

 

Toimistomme ovat joulutauolla 18.12.2017 - 7.1.2018.

 

Joensuun toimisto, Kauppakatu 35, ti - to klo 10-14

Kuopion toimisto, Puijonkatu 9, avoinna sopimuksen mukaan

Palvelupuhelin arkisin klo 9-15 numerossa 0400 158 390                                                                                                                                                                                                                     sähköposti yleinen saka.osastontuki@redcross.fi

Ensiapukoulutuskyselyt ja ensiaputodistustilaukset sähköpostitse: ensiaputuote@punainenristi.fi

===========

JOENSUUN TOIMISTON PYSÄKÖINTI Takapihan pysäköinnin valvonta on siirtynyt Joensuun kaupungille. Huomioittehan, että auton ikkunalla pitää olla näkyvissä piirin antama pysäköintilupa. Vierailijat voivat kysyä lupia piiritoimistolta.

===========

VUOKRAAMME MYÖS TILOJAMME ERILAISIIN TILAISUUKSIIN KUTEN KOKOUKSIIN JA KOULUTUKSIIN
Katso: Toiminta/tilat

===========

Liity jäseneksi, lahjoita!
Apua tarvitaan enemmän kuin koskaan. Valitse oma tapasi auttaa: ryhdy jäseneksi https://www.punainenristi.fi/medlemskap  tai  tule yrityksesi kanssa mukaan liitymällä yrityskannatusjäseneksi (ota yhteyttä: saka.osastontuki@punainenristi.fi )
Voit myös liittyä kuukausilahjoittajaksi, lahjoittaa netissä, tehdä tekstiviestilahjoituksen tai soittaa lahjoitusnumeroon. Löydät toimintaohjeet sivulta: https://www.punainenristi.fi/lahjoita

============

 

 

 

Uutiset

NP Lehtman
Kuvaaja: NP Lehtman

Ilmoittautuminen vuoden 2018 kouluttajapäiviin on alkanut!

Kouluttajapäivät järjestetään 20.-21.1.2018 kylpylähotelli Laajavuoressa, Jyväskylässä.

Kouluttajapäivät ovat kaikkien Suomen Punaisen Ristin kouluttajien yhteiset jatkokoulutus- ja virkistyspäivät, joiden aikana on tilaisuus kouluttajapätevyyden päivittämiseen/jatkamiseen sekä paljon tietoa ja taitoja kartuttavaa lisäkoulutusta.

Savo-Karjalan piiriin haetaan JÄRJESTÖPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun.

Järjestöpäällikön tehtäviin kuuluu mm. järjestötoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja koulutus, alueellisen vapaaehtoistoiminnan vahvistaminen osastojen ja piirin henkilöstön kanssa sekä vahva sidosryhmäyhteistyö viranomaisten ja eri järjestöjen kanssa. Järjestöpäällikkö sijaistaa toiminnanjohtajan ja toimii ohjelmatyöntekijöiden esimiehenä.

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piirin ensiapukilpailut "Tehtaan varjossa '17" järjestettiin 9.9.2017 Uimaharjun Stora Enson Enocellin tehtaalla. Kilpailut järjestettiin yhteistyössä Uimaharjun osaston kanssa ja osastolle kuuluukin suuri kiitos onnistuneista kisajärjestelyistä. Rasteilla päästiin hyödyntämään tehtaan miljöötä, joka toi hienon lisän kilpailulle.

Tapahtumat

16.1.2018 - 17.1.2018
Sijainti:
Haapaniementie 10, 70100, Kuopio
18.1.2018 - 19.1.2018
Sijainti:
Kauppakatu 35, 80100, Joensuu

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.