Savo-Karjalan piiri

 

Savo-Karjalan piirin alueena ovat Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnat. Alueellamme toimii 50 paikallisosastoa, joiden toimintaan jokainen uusi tulija on tervetullut mukaan!  <P>

Toimistomme sekä koulutustilat ovat Joensuussa ja Kuopiossa.

===========

AUKIOLOAIKAMME OVAT:

Joensuun toimisto, Kauppakatu 35, ti - to klo 10-14

Kuopion toimisto, Puijonkatu 9, avoinna sopimuksen mukaan

Palvelupuhelin arkisin klo 9-15 numerossa 0400 158 390                                                                                                                                                                                                                     sähköposti yleinen saka.osastontuki@redcross.fi

Ensiapukoulutuskyselyt ja ensiaputodistustilaukset sähköpostitse: ensiaputuote@punainenristi.fi

===========

JOENSUUN TOIMISTON PYSÄKÖINTI Takapihan pysäköinnin valvonta on siirtynyt Joensuun kaupungille. Huomioittehan, että auton ikkunalla pitää olla näkyvissä piirin antama pysäköintilupa. Vierailijat voivat kysyä lupia piiritoimistolta.

===========

VUOKRAAMME MYÖS TILOJAMME ERILAISIIN TILAISUUKSIIN KUTEN KOKOUKSIIN JA KOULUTUKSIIN
Katso: Toiminta/tilat

===========

Liity jäseneksi, lahjoita!
Apua tarvitaan enemmän kuin koskaan. Valitse oma tapasi auttaa: ryhdy jäseneksi https://www.punainenristi.fi/medlemskap  tai  tule yrityksesi kanssa mukaan liitymällä yrityskannatusjäseneksi (ota yhteyttä: saka.osastontuki@punainenristi.fi )
Voit myös liittyä kuukausilahjoittajaksi, lahjoittaa netissä, tehdä tekstiviestilahjoituksen tai soittaa lahjoitusnumeroon. Löydät toimintaohjeet sivulta: https://www.punainenristi.fi/lahjoita

============

 

 

 

Uutiset

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piirin ensiapukilpailut "Tehtaan varjossa '17" järjestettiin 9.9.2017 Uimaharjun Stora Enson Enocellin tehtaalla. Kilpailut järjestettiin yhteistyössä Uimaharjun osaston kanssa ja osastolle kuuluukin suuri kiitos onnistuneista kisajärjestelyistä. Rasteilla päästiin hyödyntämään tehtaan miljöötä, joka toi hienon lisän kilpailulle.

Sairaanhoitaja / Terveydenhoitaja, Pluspiste, Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri, Piiritoimisto, Joensuu,

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 kansallisesta yhdistyksestä ja osa maailmanjärjestön auttamisverkostoa. Savo-Karjalan piirin toiminta-alue käsittää Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakunnat. Sen 49 paikallisosastossa on noin 2000 aktiivista vapaaehtoista ja 6700 jäsentä. Piirin toimipisteet sijaitsevat Joensuussa ja Kuopiossa.

Haemme

Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Suomen Punainen Risti

Ensiavun, päihdetyön, henkisen tuen sekä hiv- ja seksuaaliterveystyön vapaaehtoiset auttavat Ilosaarirockissa Joensuussa 14.–16.7.2017. Tapahtuma on yksi kesän suurimmista Punaisen Ristin festaripäivystyksistä.

Juhlijoita auttaa viikonloppuna yhteensä lähes 130 Punaisen Ristin vapaaehtoista.

Vapaaehtoiset kiertävät päivystämässä tapahtuma-alueella koko festivaalin ajan. Punaisen Ristin ensiaputeltta ja selviämisasema sijaitsevat Soundi-lavan vieressä.

Tapahtumat

23. - 24.10.2017
Sijainti:
Puijonkatu 9, 70100, Kuopio
25.10.2017 - 26.10.2017
Sijainti:
Kauppakatu 35, 80100, Joensuu
28.10.2017 - 29.10.2017
Sijainti:
Lomatie 12, 75500, Nurmes

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.