Savo-Karjalan piiri

Katja Eskman
Kuvaaja: Katja Eskman

SUOMEN PUNAISEN RISTIN SAVO-KARJALAN PIIRI MUKAUTTAA TOIMINTAANSA KORONA-EPIDEMIAN VUOKSI

SPR Savo-Karjalan piiri noudattaa valtioneuvoston 30.3.2020 antamia suosituksia, joiden tarkoituksena on hillitä koronaviruksen leviämistä ja turvata sairastuneiden hoito. Olemme huomioineet ohjeistukset omassa toiminnassamme mm. peruuttamalla ryhmä- ja kerhotoiminnot 13.5.2020 saakka. Valmius- ja auttamistoiminta kuitenkin pysyy ennallaan.

Koronaan liittyvää piirin sisäistä viestintää voit seurata Ajankohtaista koronasta -valikosta.

Järjestökentän koordinaatio ja tilannekuva

SPR:n Savo-Karjalan piiri koordinoi järjestöjen auttamistoimintaa. Koordinaatio koskee kunnilta ja terveysviranomaisilta tulevina viikkoina tulevia akuutteja tukipyyntöjä sekä maakunnallisen järjestöjä koskevan tilannekuvan kokoamista ja ylläpitämistä.

Pyydämme kaikkia Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa sekä Heinävedellä toimivia järjestöjä ja yhdistyksiä toimittamaan tietonsa torstaihin 2.4. klo 16.00 mennessä tänne.

Tilannekuvakysely uudistetaan 2vkon välein. Seuraavan kysely avataan to 9.4. ja vastauksia toivotaan pe 17.4. mennessä. Kyselylinkki ilmoitetaan sähköpostitse tilannekuvakyselyyn vastanneille sekä julkaistaan tällä sivulla."

Lisätietoa järjestökoordinaatiosta löydät täältä. ********************************************************************************************************************************************************

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piirin alueena ovat Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnat. Alueellamme toimii 45 paikallisosastoa, joiden toimintaan jokainen uusi tulija on tervetullut mukaan! Vapaaehtoiseksi pääset ilmoittautumaan tästä.  

Piiri- ja aluetoimistomme sekä koulutustilat ovat Joensuussa ja Kuopiossa.  

 

AUKIOLOAJAT KORONATILANTEEN AIKANA:

Palvelemme teitä ensisijaisesti sähköisesti mm. puhelimitse ja sähköpostitse. Myös tapaamiset ovat mahdollisia erikseen sovittaessa, varaathan ajan etukäteen.

  • Palvelupuhelin arkisin ma-pe klo 9 -15 numerossa 0400 158 390 
  • Sähköposti: saka.osastontuki@redcross.fi (linkki lähettää sähköpostin) 

Käyntiosoitteet

  • Joensuun piiritoimiston käyntiosoite: Kauppakatu 35, 80100 Joensuu
  • Kuopion aluetoimiston käyntiosoite: Puijonkatu 9, 70100 Kuopio

Some:

  • Facebook: Punainen Risti, Savo-Karjalan piiri
  • Instagram: spr_savokarjala

*************************************************

Ensiapukoulutuskyselyt ja ensiaputodistustilaukset sähköpostitse: ensiaputuote@punainenristi.fi 

************************************************

Joensuun toimiston pysäköinti:

Takapihan pysäköinnin valvonta on siirtynyt Joensuun kaupungille. Huomioittehan, että auton ikkunalla pitää olla näkyvissä piirin antama pysäköintilupa. Vierailijat voivat kysyä lupia piiritoimistolta.

************************************************

Vuokraamme tilojamme erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kokouksiin ja koulutuksiin. Katso lisää täältä.

************************************************

Liity jäseneksi, lahjoita!

Apua tarvitaan enemmän kuin koskaan. Valitse oma tapasi auttaa: ryhdy jäseneksi  tai tule yrityksesi kanssa mukaan liitymällä yrityskannatusjäseneksi ottamalla yhteyttä sähköpostitse: saka.osastontuki@punainenristi.fi

Voit myös liittyä kuukausilahjoittajaksi, lahjoittaa netissä, tehdä tekstiviestilahjoituksen tai soittaa lahjoitusnumeroon. Löydät toimintaohjeet täältä.

Uutiset

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Joonas Brandt
Kuvaaja: Joonas Brandt
""Suodaan toiselle ihmiselle ystävällinen sana, teko tai hymy""

Ystävänpäivä herättää ihmisissä erilaisia ajatuksia ja tunteita. Kaksi terveydenhoitajaopiskelijaa lähestyi teemaa yksinäisyyden näkökulmasta.: 

 

Yksinäisyys ympärillä

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri hyväksyi viime sunnuntaina pitämässään vuosikokouksessa julkilausuman, jossa se toivoo varautumiselle ja valmiudelle entistä merkittävämpää asemaa julkisessa keskustelussa ja muistuttaa yhteistyön tärkeydestä yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Viestinsä piirikokous suuntasi kunnille, omille jäsenilleen, muille järjestöille sekä tavallisille kansalaisille.

Tapahtumat

15. - 16.4.2020
Sijainti:
Teollisuuskatu 15, 80100, Joensuu
7. - 8.5.2020
Sijainti:
Haapaniementie 10, 70100, Kuopio
7. - 8.5.2020
Sijainti:
Teollisuuskatu 15, 80100, Joensuu

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.