Satakunnan piiri

"Satakunnan piirin työntekijät toivottavat kaikki tervetulleeksi toimintaan!"
Osoite: Pohjoispuisto 3, 28100 Pori. Avoinna ma–pe klo 9.–15. Toimistomme palvelee kaikissa Punaiseen Ristiin liittyvissä asioissa. Henkilökunnalla on erityisalueensa, joista he vastaavat. Jos haluat tavata työntekijöitä, sovithan vierailustasi etukäteen!
Puhelin: 
040 168 0521 (toimisto, arkisin klo 9.00–15.00)
Sähköposti: 
satakunta@punainenristi.fi

Henkilökunnan yhteystiedot

Punaisen Ristin apu koronatilanteessa

Oletko kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena? Löydä toimintaa ja rekisteröidy Oma Punainen Risti -sivuilla

Ohjeita turvalliseen vapaaehtoistoimintaan koronatilanteessa: TIETOPANKKI vapaaehtoisille

Uutiset

Suomen Punainen Risti etsii uusia vapaaehtoisia mukaan ystävätoimintaan. Vapaaehtoiset ystävät tarjoavat kipeästi kaivattua juttuseuraa yksinäisille.

Punaisen Ristin vapaaehtoiset ystävät tuovat joka viikko iloa monen yksinäiseen arkeen. Korona-aika on lisännyt yksinäisyyttä kaikissa ikäluokissa ja vapaaehtoisia ystäviä kaivataan nyt entistä enemmän. Ystävätoiminta on tarkoitettu kaikenlaisille ihmisille iästä ja elämäntilanteesta riippumatta.

Keväällä 2020 suomalaisten arjen mullistaneen, yhteiskunnan palveluita koetelleen ja hyvinvoinnin perustuksia uhanneen koronapandemian takia käynnistettiin myös Satakunnassa nopea ja tehokas yhteistyö järjestöjen, seurakuntien ja kuntien kesken. Vapaaehtoistyötä organisoitiin yhdessä kokonaan uudella tavalla.

https://www.yhteisokeskus.fi/julkaisu/

Satakunnan piiri sai ystävänpäiväkortti lahjoituksen Kartolta. Kortit on jaettu osastoillemme ja he puolestaan toimittavat kortit ystävänpäiväksi mm. ystäväasiakkaille, omaishoitoperheille ja/tai paikallisten palvelutalojen asukkaille.

”Elämässä ei voi koskaan olla liikaa hyviä ystäviä ja lämpimiä villasukkia!”

Tapahtumat

19.1. - 12.5.2021
15.2. - 31.3.2021
4. - 23.3.2021

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.