Satakunnan piiri

Johanna Sjövall
Kuvaaja: Johanna Sjövall
"Satakunnan piirin työntekijät toivottavat kaikki tervetulleeksi toimintaan!"
Osoite: Pohjoispuisto 3, 28100 Pori. Avoinna arkisin klo 9–15. Toimistomme palvelee kaikissa Punaiseen Ristiin liittyvissä asioissa. Henkilökunnalla on erityisalueensa, joista he vastaavat. Halutessasi keskustella asioista sovi vierailustasi etukäteen!
Puhelin: 
040 168 0521, toimisto, klo 9.00-15.00,
Sähköposti: 
satakunta@punainenristi.fi

Uutiset

Tiina Hiidenoja-Sirén
Kuvaaja: Tiina Hiidenoja-Sirén
"Katriina Joutsenvirta"

Ensiaputaitoja tarvitaan usein äkillisesti onnettomuuden, tapaturman tai sairaskohtauksen kohdatessa kotona tai kodin ulkopuolella ja ensiapua voi tarvita kuka tahansa. Ensiaputietoja ja -taitoja on hyvä opetella sekä harjoitella säännöllisesti ensiapukursseilla. Taitojen osaaminen ei aina riitä, vaan tarvitaan myös rohkeutta kohdata ja auttaa toista ihmistä.

Jussi Partanen
Kuvaaja: Jussi Partanen
"Mökkeilijän ja luonnossa liikkujan kannattaa hankkia kunnollinen ensiapulaukku. Kuva ensiavun SM-kilpailuista Porista 2009."

Kesää ja lomaa varten on hyvä tarkistaa kodin ensiapuvälineet ja selvittää toiminta- sekä turvallisuusohjeet tapaturman/onnettomuuden/sairaskohtuksen varalle. Auton ensiapulaukku kokee suomalaisen sään eri vaihtelut ja sen vuoksi ea-laukku on hyvä ottaa esille ja katsoa välineiden olevan käyttökunnossa. 

Ensiapuohjeiden kertaus on hyvä käydä perheen kanssa läpi. Uutislinkistä löytyy kesän ensiapuohjeet.Voit myös ladata Punaisen Ristin sovelluksen ensiapuohjeita varten.

Teemu Ullgren
Kuvaaja: Teemu Ullgren
SUH Tiedote 18.6.2019
Keskikesän juhlaa vietetään näillä näkymin jopa helteisessä säässä ja moni juhlii juhannusta vesistöjen ääressä. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto (SUH) haluaa muistuttaa juhlijoita siitä, että humalassa tulee pysyä rannalla ja että vesille lähtiessä tulee aina käyttää pelastusliivejä. Lisäksi on syytä varmistua, että pelastusvälineet ja -taidot ovat kunnossa. 
 
Lisätietoa uutissivun alareunasta.
 

Tapahtumat

23.10.2019
29.10.2019 - 30.10.2019
Sijainti:
Rautatienpuistokatu 7, 28130, Pori
29.10.2019

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.