Satakunnan piiri

Fonecta finder kuva
Kuvaaja: Fonecta finder kuva
"Piiritoimisto Porin keskustassa"
"Piiritoimisto Pohjoispuistossa"
"Piiritoimiston henkilökunta toivottaa tervetulleeksi toimintaa!"
Osoite: Pohjoispuisto 2b, 28100 Pori. Toimistomme palvelee kaikissa Punaiseen Ristiin liittyvissä asioissa. Henkilökunnalla on erityisalueensa, joista he vastaavat. Jos haluat tavata työntekijöitä, sovithan vierailustasi etukäteen!
Puhelin: 
040 168 0521 (toimisto, arkisin klo 9.00–15.00)
Sähköposti: 
satakunta@punainenristi.fi

PIIRITOIMISTON YHTEYSTIEDOT

KOIVUNIEMEN LEIRIKESKUS

Oletko kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena? Löydä toimintaa ja rekisteröidy Oma Punainen Risti -sivuilla

Punainen Risti auttaa Ukrainassa

Punaisen Ristin apu koronatilanteessa

Ohjeita turvalliseen vapaaehtoistoimintaan koronatilanteessa: TIETOPANKKI vapaaehtoisille

Haluan antaa palautetta -> Palaute

Uutiset

Rasisminvastaista viikkoa vietetään joka vuosi maaliskuussa. Tänä vuonna Rasisminvastainen viikko on keskittynyt erityisesti rasismiin työelämässä.

On tärkeää, että tiedostamme omat ennakkoluulomme ja toimimme aktiivisesti rasismia vastaan. Aivan yhtä tärkeää on tunnistaa rasismi myös yhteiskuntamme rakenteissa. Onneksi meillä kaikilla on mahdollisuus edistää yhdenvertaisuutta yhteisöissämme.

Näillä kolmella kysymyksellä voit ottaa ensimmäiset askeleet kohti antirasismia omassa arjessasi! Haastamme juuri sinut pohtimaan:

Lauantaina 25.3. vietetään Earth Houria.

Piiritoimiston väki osallistuu kukin tahoillaan tempaukseen ja sammuttaa valot lauantaina 25.3. klo 20:30-21:30. Kannustamme myös kaikkia tämän postauksen näkeviä osallistumaan!

Maanantaina 13. helmikuuta järjestettiin Porin Seurakuntatalolla ruoka-apuaiheinen seminaari otsikolla ”Miltä susta tuntus, jos ei olis ruokaa?” Seminaari oli maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Paikalle seurakuntatalolle saapui lähes 100 kuuntelijaa.

Seminaarin järjestivät yhteistyössä Porin Sininauha, Porin evankelisluterilainen seurakuntayhtymä, EkoDiakonia -hanke ja Punaisen Ristin Satakunnan piiri. Seminaarin juonsi diakoniatyöntekijä Heli Lukka.

Tapahtumat

18.1. - 17.4.2023
27.3. - 5.4.2023
Sijainti:
Otavankatu 5, 28100, Pori
12.4.2023
Sijainti:
Kosontie 2 as 1, 27230, Lappi

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.