Pyhäntä

"kesäinen aamupäivä"
Sijainti:
-, 92930, Pyhäntä

Puheenjohtaja

Raimo Hoikka

p.0408216782

Sihteeri,rahastonhoitaja ja keräysvastaava

 Marjatta Arbelius

p.0400297825

Uutiset

Tutustu uusimpaan Tässä ja Nyttiin täällä.

"Ystävätoimintaa tuetaan taloudellisesti tällä hetkellä hyvin"

 

Hyvä Päivä- avustus ystävätoiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen tai projektituki hankkeelle. Ei ennaltamäärättyä summaa vaan hakemusten perusteella. Haku jatkuva. Hakulomake Pauliinalle, joka välittää keskustoimistoon oman lausunnon jälkeen.
Lisätietoja ja hakulomake: https://rednet.punainenristi.fi/node/2588

Tapahtumat

18.8.2017
Sijainti:
Kirkkokatu 4, 85800, Haapajärvi
28.8.2017
6. - 7.9.2017
Sijainti:
Vaaskiventie 10, 90500, OULU

Foorumikirjoitukset

Olimme Hannun kanssa 1.4.2017 Oulussa koulutuksessa SPR:n Oulun toimistolla ystävätoiminnan tiimoilta. Koulutksen nimi oli: Haastavat tilanteet ystävätoiminnassa. Koulutus oli hyvä ja oli mukava jakaa kokemuksia samaa työtä tekevien kanssa. Osittain haastavat tilanteet ovat hoitajana tuttuja, mutta nyt niitä katsottiin nimenomaan ystävätoiminnan kannalta. Me olemme vapaaehtoisia, emme hoitajia ja terapeutteja. Selvät pelisäännöt auttavat meitä vapaaehtoisia toimimaan kaikkien parhaaksi.Terve maalaisjärki on syytä pitää mukana tekipä mitä tahansa vapaaehtoisena.

Kävin Promo koulutuksessa Kalajoella tammikuun viimeisenä viikonloppuna ja koulutus oli hyvin antoisa. Käytiin historiaa ja yleistä Punaisen Ristin asioitaa seitsemän periaatetta punaisena lankana mukaan lukien. Jäsenten rekrytointia osaston toimintaan esim. ensiapukoulutusta järjestämällä tai käymällä toisen asteen oppilaitoksissa kertomassa Punaisesta Rististä. Toiminta ei ole rahasta kiinni, nimittäin Tapiola-pankki avustaa taloudellisesti eri hankkeissa, mikäli osastoilta ei löydy rahaa. Piiristä saa tietoa ja neuvoja.

Ulkoilutus ei mennyt ihan putkeen Pyhännällä, kun säiden herra päättikin pitää oikein pakkaspäivän. No, ei hätää, meillä on takataskussa aina jotakin juuri tälläiselle päivälle; siispä pidimme laulutuokion Nestorin asukkaiden kanssa vaihdettuamme ensin kuulumiset. Kansanlaulut- ja maakuntalaulut raikuivat laulajien toimesta. Esilaulajalta eili minulta ja Siiriltä loppui äänikin ja 45min vierähti nopsaan. Laulutuokion jälkeen pääsimme koko konkkaronkka päiväkahville. Siitäpä jäikin hyvä mieli, vaikkei ulos päästykkään.