Punainen Risti Ensiapu Oy

Tervetuloa Punainen Risti Ensiapu Oy:n -sivustolle. Punainen Risti Ensiapu toimii osana Suomen Punaisen Ristin kokonaisuutta tarjoamalla valtakunnallisesti ensiapukoulutusta ja siihen liittyviä tuotteita yksityisille henkilöille, yrityksille ja yhteisöille.

Suomen Punainen Risti omistaa yhtiön 100%:sti ja toiminnan tuotto tullaan jatkossakin kohdentamaan kotimaan auttamistoiminnan vahvistamiseen, kuten ensiapuryhmien ja ystävätoiminnan tukemiseen. Suomen Punaisen Ristin tavoiteena on vahvistaa ihmisten valmiuksia ja kykyä omaehtoiseen selviytymiseen. Me Suomen Punaisella Ristillä ja Punainen Risti Ensiavussa haluamme olla kouluttamassa suomalaisista maailman ensiaputaitoisimman kansan.

Ensiapukoulutuksen laatu ja sisältö on Punaiselle Ristille keskeistä. Asiakkaan kuunteleminen ja auttamisosaamisen varmistaminen tulevat olemaan yhtiön koulutustoiminnan kehittämisen kulmakivet. Tavoitteenamme on tarjota Suomen laadukkainta ensiapukoulutusta. 

9.6.2017 perustettu Punainen Risti Ensiapu kokoaa yhteen ja kehittää Suomen Punaisen Ristin piirien ja keskustoimiston aikaisemmin erikseen järjestämien ensiapukoulutusten ja ensiaputuotteiden myyntiä. Punainen Risti Ensiapu toteuttaa ensiapukurssien lisäksi ensiavun kouluttajakoulutuksia (Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja ETK, Hätäensiavun kouluttaja HEK ja Liikenne-ensiavun kouluttaja LEK).

Uutiset

Hyvä kouluttaja – nyt voit hankkia ensiaputodistukset suoraan verkkokaupasta!

Punaisen Ristin ensiaputuote.fi - verkkokauppa on uudistunut (http://ensiaputuote.fi/).
Voit nyt tilata todistuksia myös verkkokaupasta. Tilaaminen edellyttää voimassa olevaa kouluttajaoikeutta. Kirjaudu asiakkaaksi verkkokauppaan, kouluttajanumerosi tarvitaan kirjautuessasi.