Pornainen

Sijainti:
-, 7170, Pornainen
Puhelin: 
+358405310212
Sähköposti: 
isinikka.teronen@gmail.com

Jos tunnet, että sinulla on auttamishalua ja energiaa yli oman tarpeen, tule mukaan Punaisen Ristin ensiapuryhmään!  Ensiapuryhmässä opit auttamaan itseäsi ja muita. Voit tulla mukaan, vaikka et vielä osaisi antaa ensiapua.  Pelkkä kiinnostus riittää. Toiminta on vapaaehtoista, mutta monelle siitä tulee elämäntapa. Ryhmätoiminnasta saat antoisan harrastuksen ja uusia ystäviä. 

Niin aktiivisesti kuin itse haluat

Ensiapuryhmät kokoontuvat säännöllisesti opettelemaan ja harjoittelemaan ensiavun ja henkisen tuen taitoja. Kiinnostuksesi mukaan opit myös radiopuhelinten käyttöä, suunnistusta, ryhmän johtamista ja kouluttamista. Harjoittelu ensiapuryhmässä on maksutonta, eikä siihen vaadita ennakkotaitoja. Ryhmässä sinut ohjataan kursseille tarpeen mukaan.

Tule päivystämään tapahtumiin!

Ensiapuryhmät päivystävät läpi vuoden monelaisissa tapahtumissa huolehtien paikalla olevien ensiavusta. Vuosittain päivystyksiä on noin 3000 tilaisuudessa ja autettavia on noin 16 000. Päivystämään pääset kun olet täysi-ikäinen, harjoittelet säännöllisesti ensiapuryhmässä ja sinulla on voimassa oleva päivystyskortti.

Lue lisää ensiapupäivystäjistä

Heti apuun 

Osa ensiapuryhmäläisistä osallistuu myös hälytystehtäviin osana Vapaaehtoista pelastuspalvelua (Vapepa). Viranomaiset hälyttävät hälytysryhmien vapaaehtoisia auttamaan niin onnettomuuksissa, etsinnöissä, evakuoinneissa kuin vaativissa erityistilanteissakin.

Lue lisää Vapepasta

Kuinka mukaan?

Suomen Punaisen Ristin ensiapuryhmiä on nykyään lähes jokaisessa maamme kunnassa. Kaiken kaikkiaan ensiapuryhmäläisiä on yhteensä noin 5000.  Ota rohkeasti yhteyttä oman paikkakuntasi ensiapuryhmän vetäjään tai piirisi vastuuhenkilöön. Voit myös ilmoittautua mukaan netin kautta, jolloin me otamme sinuun yhteyttä.

Tule mukaan osastoomme! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

 

Uutiset

Ei uutisia juuri nyt.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.