Pohjois-Helsinki

"SPR Pohjois-Helsingin osaston toimialue kartalla: Konalasta Viikkiin."
Marjukka Kähönen
Kuvaaja: Marjukka Kähönen
"Maunulan läksykerhossa vapaaehtoiset ohjaajat auttavat lapsia mm. äidinkielen, englannin, matematiikan ja fysiikan läksyissä."
Tuula Korhonen
Kuvaaja: Tuula Korhonen
"Nälkäpäiväkeräys, kuvassa Petri Kaukiainen, Raija Rajala, Riitta Rantaniska ja Martti Tammisto. 12.9.2013"
Petri Komulainen
Kuvaaja: Petri Komulainen
"Syystien palvelukodissa joulukuussa 2014. Mukana myös Stadin ammattiopiston nuoret opiskelijat."
Sijainti:
Risupadontie 4, 00640, Helsinki
Puhelin: 
+35840 590 4974

Avoimet klubi-illat joka kuukauden kolmas tiistai osaston kerhotilassa klo 18.00 alkaen. Osoite: Risupadontie 4 F. Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat osaston toiminnasta kiinnostuneet!

Seuraava klubi-ilta ti 18.4. klo 18 Oulunkylässä (Risupadontie 4 F) teemalla kevätsiivoustalkoot! Jos sinulla pysyy rätti, pensseli tai kahvikuppi kädessä, tule mukaan. Tilaisuus on kaikille avoin, tervetuloa! Lisätietoja.

Ajankohtaisia asioita viestimme myös Facebookissa, seuraa meitä.

Läksykerhoja, EA-ryhmää, valmiusryhmää, ystävätoimintaa, monikulttuurista toimintaa... tutustu toimintaamme ja katso mikä sinua kiinnostaisi.

Ota yhteyttä: pohjois-helsinki@punainenristi.fi

Uutiset

Marja Juselius
Kuvaaja: Marja Juselius
"Punaisen Ristin koulutus paperittomien auttamisesta oli suosittu."

Punainen Risti järjesti vapaaehtoisille koulutustilaisuuden paperittomien auttamisesta lauantaina 8.4.2017 Kinaporin palvelukeskuksessa Sörnäisissä. Tilaisuudessa käytiin läpi mitä tarkoittaa ”paperiton” ihminen ja miten häntä voi tukea. Osallistujia oli noin 30.

Kuka on paperiton?

”Paperiton ihminen” on henkilö, joka on saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen. Hän ei saa enää asua vastaanottokeskuksessa, vaan hänen pitää lähteä sieltä 30 päivän sisällä ja palata takaisin omaan kotimaahansa.

Marjukka Kähönen
Kuvaaja: Marjukka Kähönen
"SPR Pohjois-Helsingin kevätkuulumisia jäsenille ja muillekin!"

Juhlahumua ja aktiivista toimintaa

Punainen Risti juhlii tänä vuonna 140-vuotista taivaltaan! Juhlavuosi näkyy toiminnassa eri tavoin, mutta erityisesti Punaisen Ristin viikolla toukokuussa sekä Punaisen Ristin yleiskokouksen yhteydessä kesäkuun alussa. Palaamme niihin lähemmin: hyvä tapa pysyä kartalla osaston tapahtumista on seurailla Facebook-sivuamme!

SPR:n Pohjois-Helsingin Koillisen ystäväkerhon 1. avoimien ovien Ystävänpäiväkahvila Malmin toimintakeskuksessa ti 14.2.2017

Ystävänpäivä on ystäväkerhon oma juhlapäivä, jota juhlistimme pop up -kahvilalla. Ystävänpäivä täytti Suomessa 30 vuotta. Tapahtuman tarkoitus oli saada näkyvyyttä tärkeälle vapaaehtoistoiminnalle, joten tervetulleita olivat sekä jäsenet että muuten asiasta kiinnostuneet.

Tapahtumat

23. - 29.4.2017
7.5.2017
Sijainti:
Risupadontie 4 F, 00640, Helsinki
13. - 20.5.2017
Sijainti:
Kirkonkyläntie 2, 00700, Helsinki