Pohjois-Helsinki

"Pohjois-Helsingin osaston toiminta-alue on laaja."
Marjukka Kähönen
Kuvaaja: Marjukka Kähönen
"Maunulan läksykerhossa vapaaehtoiset ohjaajat auttavat lapsia mm. äidinkielen, englannin, matematiikan ja fysiikan läksyissä."
Tuula Korhonen
Kuvaaja: Tuula Korhonen
"Nälkäpäiväkeräys, kuvassa Petri Kaukiainen, Raija Rajala, Riitta Rantaniska ja Martti Tammisto. 12.9.2013"
Sijainti:
Kaustisenpolku 5, 00420, Helsinki

Etsitkö uutta harrastusta?

Tervetuloa toimintaamme! Toimintaryhmämme starttaavat jälleen alkuvuodesta: läksykerhoja, EA-ryhmää, valmiusryhmää, ystävätoimintaa, monikulttuurista toimintaa... tutustu toimintaamme ja katso mikä sinua kiinnostaisi.

Tulevat tapahtumat ja koulutukset listaamme kalenteriimme ja ajankohtaisia asioita viestimme myös Facebookissa, seuraa meitä!

Kysyttävää? Ota yhteyttä: pohjois-helsinki@punainenristi.fi

Uutiset

Kun koronaepidemia alkoi ja karanteenimääräykset maaliskuun puolivälissä tulivat voimaan, myös SPR Pohjois-Helsingin osaston tavanomainen, kasvokkain tapahtuva ystävätoiminta joutui tauolle. Karanteenin aikana ei onnistuisi myöskään 6.4.2020 Kannelmäessä pidettäväksi aiottu ystävätoiminnan peruskurssi. Mitä tehdä? Kurssi oli lähes täyteen varattu, ja uusille ystävätoimijoille on jatkuvasti kysyntää, sillä moni tarvitsee ystävää ja juttukaveria. 

Punainen Risti vapaaehtoisineen tarjoaa apua keskusteluapua sekä apua asiointiin ja ruoka-avun jakamiseen koronavirusepidemian aikana. 

Epidemiaksi muodostuneen koronaviruksen leviämisen hidastamiseksi teemme Pohjois-Helsingin osaston toimintaa koskien seuraavat muutokset, jotka tämän hetken tiedon mukaan jatkuvat noin kuukauden ajan eli pääsiäiseen 13.4.2020 asti. 

Osaston koulutukset ja toimintaryhmien tapaamiset perutaan, elleivät ne koske osaston valmiutta ja varautumista koronaviruksen ehkäisemiseksi.

Tapahtumat

25.8.2020
Sijainti:
Hietaniemenkatu 7 B, 5. krs, 00100, Helsinki
3.10.2020
Sijainti:
Hietaniemenkatu 7 B, 5. krs, 00100, Helsinki
25.11.2020
Sijainti:
Hietaniemenkatu 7 B, 5. krs, 00100, Helsinki