Pohjois-Helsinki

"Pohjois-Helsingin osaston toiminta-alue on laaja."
Marjukka Kähönen
Kuvaaja: Marjukka Kähönen
"Maunulan läksykerhossa vapaaehtoiset ohjaajat auttavat lapsia mm. äidinkielen, englannin, matematiikan ja fysiikan läksyissä."
Tuula Korhonen
Kuvaaja: Tuula Korhonen
"Nälkäpäiväkeräys, kuvassa Petri Kaukiainen, Raija Rajala, Riitta Rantaniska ja Martti Tammisto. 12.9.2013"
Sijainti:
Kaustisenpolku 5, 00420, Helsinki

Etsitkö uutta harrastusta?

Tervetuloa toimintaamme! Toimintaryhmämme starttaavat jälleen alkuvuodesta: läksykerhoja, EA-ryhmää, valmiusryhmää, ystävätoimintaa, monikulttuurista toimintaa... tutustu toimintaamme ja katso mikä sinua kiinnostaisi.

Tulevat tapahtumat ja koulutukset listaamme kalenteriimme ja ajankohtaisia asioita viestimme myös Facebookissa, seuraa meitä!

Kysyttävää? Ota yhteyttä: pohjois-helsinki@punainenristi.fi

Uutiset

Älä ole jouluna yksin – tule vapaaehtoistemme järjestämään joulukahvilaan. Veloitukseton kahvilamme on auki kaikille seuraa kaipaaville. Luvassa on kahvittelun ja jouluisen tunnelman lisäksi leppoisaa yhdessäoloa.

SPR Pohjois-Helsingin osasto järjestää Kohtaamiskahvilassaan Kannelmäessä, osoite Kaustisenpolku 5 LH 2  (terveyskeskusta vastapäätä, kivenheiton päässä Kannelmäen juna-asemalta)

Ilmastoillan

tiistaina 8.10.2019 klo 18.00–20.00 

Hyvää alkanutta syksyä! 

SPR Pohjois-Helsingin osaston toiminta on käynnistynyt taas kesätauon jälkeen. Syyskuun loppupuolella meillä on perinteinen Nälkäpäivä-keräys, johon valmistautuminen alkoi jo ennen kesää. Kuten aiemminkin Nälkäpäivässä kerätään sitomattomia varoja SPR:n katastrofirahastoon, josta voidaan sitten nopeasti auttaa niin kotimaassa kuin ulkomailla. 

Tapahtumat

15. - 21.12.2019
Sijainti:
Hietaniemenkatu 7 B, 00100, Helsinki
15.1.2020
Sijainti:
Hietaniemenkatu 7 B, 5. krs, 00100, Helsinki
14.3.2020
Sijainti:
Hietaniemenkatu 7 B, 5. krs, 00100, Helsinki