Pohjois-Helsinki

"SPR Pohjois-Helsingin osasto toimii laajalla alueella"
"Toimintakalenteri marraskuu 2018"
"Toimintakalenteri joulukuu 2018"
Marjukka Kähönen
Kuvaaja: Marjukka Kähönen
"Maunulan läksykerhossa vapaaehtoiset ohjaajat auttavat lapsia mm. äidinkielen, englannin, matematiikan ja fysiikan läksyissä."
Tuula Korhonen
Kuvaaja: Tuula Korhonen
"Nälkäpäiväkeräys, kuvassa Petri Kaukiainen, Raija Rajala, Riitta Rantaniska ja Martti Tammisto. 12.9.2013"
Sijainti:
Kaustisenpolku 5, 00420, Helsinki

Etsitkö uutta harrastusta?

Tervetuloa toimintaamme! Toimintaryhmämme starttaavat jälleen alkuvuodesta: läksykerhoja, EA-ryhmää, valmiusryhmää, ystävätoimintaa, monikulttuurista toimintaa... tutustu toimintaamme ja katso mikä sinua kiinnostaisi.

Tulevat tapahtumat ja koulutukset listaamme kalenteriimme ja ajankohtaisia asioita viestimme myös Facebookissa, seuraa meitä!

Kysyttävää? Ota yhteyttä: pohjois-helsinki@punainenristi.fi

Uutiset

Marjukka Kähönen
Kuvaaja: Marjukka Kähönen
"Tule sinäkin Nälkäpäivä-kerääjäksi 20.-22.9.2018"

SPR Pohjois-Helsingin Nälkäpäivä-keräykseen voi tänä vuonna osallistua monin tavoin. Lahjoitus- ja keräystapoja on useita, perinteisten lisäksi myös uusia. Lahjoituksen voi tehdä esimerkiksi kätevällä maksusovelluksella tai alkaa digikerääjäksi. Iloa ja energiaa keräystapahtumiin tuovat tänä vuonna myös viralliset kerääjäkoirat! Nälkäpäivä-keräys järjestetään 20.–22. syyskuuta.

Mihin varat käytetään?

Ulla Rauhala
Kuvaaja: Ulla Rauhala

Punaisen Ristin Pohjois-Helsingin osasto on laajentanut yhteistyötään Kustaankartanon monipuolisen palvelukeskuksen kanssa. Järjestimme keväällä 2018 Kustaankartanossa ystäväkurssin, jonka osallistujista moni aloitti vapaaehtoisena siellä. 

Oletko ollut mukana jo vuosia vai vasta vähän aikaa, mutta sitäkin suuremmalla palolla? Tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat olla mukana vahvistamassa järjestön vapaaehtoistoimintaa? Oletko harkinnut kouluttajaksi ryhtymistä?

 

Tapahtumat

9. - 16.12.2018
Sijainti:
Kirkonkyläntie 2, 00700, Helsinki
16.12.2018
Sijainti:
Kirkonkyläntie 2, 00700, Helsinki
25.12.2018
Sijainti:
Kaustisenpolku 5 LH 2, 00420, Helsinki