Oulun piiri

Jarkko Mikkonen, SPR aineistopankki
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen, SPR aineistopankki
"Mona & Emil lipaskeräämässä: ”Oli hauska kertoa Emilin kanssa ihmisille, miksi me kerätään. Nyt kun on kaksi lasta ja tuntuu, että asiat ovat hyvin, niin on kiva tehdä tällainen pieni ele niiden hyväksi, joilla ei asiat ehkä ole niin hyvin.” ”Kerääminen oli kivaa. Sain kerättyä monta seteliä”, Emil, 4, kertoo."
Jarkko Mikkonen, SPR aineistopankki
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen, SPR aineistopankki
"Heikki Paajasesta on erityisen hienoa, kun vanhempi antaa lapselle rahaa ja lapsi tulee laittamaan sen lippaaseen: ”Siinä lapsikin oppii, että voi tehdä hyviä asioita.”"
Marjaana Malkamäki, SPR aineistopankki
Kuvaaja: Marjaana Malkamäki, SPR aineistopankki

** Suomen Punaisen Ristin suurin vuotuinen kampanja, Nälkäpäivä, on täällä! Ilmoittaudu kerääjäksi, lahjoita tai perusta oma virtuaalilipas: www.nälkäpäivä.fi Oulun piirin paikallisosastojen Nälkäpäivätapahtumat löydät täältä. **

Suomen Punaisen Ristin Oulun piiri toimii Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakuntien alueilla. Piirissämme on 40 aktiivista osastoa, joissa on runsaasti erilaisia toimintaryhmiä toteuttamassa Punaisen Ristin aatetta ja toimintaa.

Sivuiltamme löydät mm. oman paikkakuntasi osaston yhteystiedot, tietoa toimintaryhmistä, ajankohtaiset uutiset sekä kurssitarjonnan. 

Olet lämpimästi tervetullut osaksi Punaisen Ristin maailmanlaajuista auttamisen ketjua!

 

Koulutukset järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa

 

 

 

 

Uutiset

Oletko 16-29-vuotias ja ilman työtä tai opiskelupaikkaa? Haluaisitko lähteä mukaan ideoimaan nuorille suunnattuja hyvinvointitoimintoja? Nuoret osaksi yhteisöämme -hanke etsii nuoria marraskuun alussa starttaavaan kehittäjäryhmään, jossa pääset vaikuttamaan hankkeen toiminnan kehittämiseen ja toteuttamiseen. Ryhmässä voit myös työstää oman hyvän elämäsi elementtejä sekä pohtia hyvinvointiin liittyviä teemoja toiminnallisin menetelmin. 

Laura Vesa
Kuvaaja: Laura Vesa

Lue uusin Tässä ja Nyt tästä.

Vesa Ranta
Kuvaaja: Vesa Ranta

Hankkeen tavoitteena on parantaa ilman työ- tai koulutuspaikkaa olevien 16–29-vuotiaiden nuorten ja nuorten aikuisten elämänhallintaa, hyvinvointia ja arjen taitoja erilaisten toiminnallisten menetelmien ja ryhmätoiminnan avulla.

Tapahtumat

16.3.2012 - 31.1.2020
19.10.2019
Sijainti:
Harjutie 18, 91300, Ylikiiminki
25.10.2019
Sijainti:
Vanhantullinkatu 4, 3.krs, 90100, Oulu

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.