Oulun piiri

Koronatilanne Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa

Koronaviruksen aiheuttamaa tautitilannetta tulee seurata Pohjois-PohjanmaanOulun kaupungin, Kainuun ja THL:n tiedotteista. Niistä löydät ajankohtaista tietoa rajoituksista ja rokotuksista. Ohjeistamme vapaaehtoisiamme myös kuukausittain lähetettävässä osastokirjeessämme. Huomioittehan ryhmätoiminnassa ja tapahtumissa vallitsevat alueelliset ohjeistukset. Valtakunnalliset Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnan ohjeistukset korona-aikana löydät täältä

Suomen Punaisen Ristin Oulun piiri toimii Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakuntien alueilla. Piirissämme on 39 aktiivista osastoa, joissa on runsaasti erilaisia toimintaryhmiä toteuttamassa Punaisen Ristin aatetta ja toimintaa. Sivuiltamme löydät mm. oman paikkakuntasi osaston yhteystiedot ja tietoa toimintaryhmistä. Ajankohtaisia uutisia löydät parhaiten Facebook-sivultamme ja kurssitarjonnan vapaaehtoisjärjestelmä Oma Punaisesta RististäOlet lämpimästi tervetullut osaksi Punaisen Ristin maailmanlaajuista auttamisen ketjua!

Koulutukset järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa

Uutiset

Anu Pensola
Kuvaaja: Anu Pensola
"Apupupu voi olla lapsen paras ystävä, jolle kerrotaan salaisuuksia, jonka halaaminen lohduttaa ja jonka käpälään voi aina tarttua."

Apupupu on maailman pehmein auttaja, ja se neulotaan rakkaudella lohduttamaan ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään. Kriisiä pakenevat lapset tarvitsevat nyt Apupupujen apua!

Uusin Tässä ja Nyt -järjestötiedote on luettavissa sähköisenä täällä.

Iloksemme olemme saaneet useista televisio-ohjelmista tutun ja palkitun Arman Alizadin vierailijaksi järjestöseminaariimme. Tule mukaan kuulemaan mitä innostavaa ja kannustavaa Armanilla on kerrottavana!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.