SPR nuorisokouluttajat - FRK ungdomsutbildare

Tämä on nuorisokouluttajien ryhmä, jossa tietoa, materiaaleja ja ajankohtaisia uutisia. Det här är en grupp för alla Finlands Röda Kors ungdomsutbildare. Här finner du kursmaterial, information och aktuella nyheter.

Tämä on nuorisokouluttajien ryhmä, jossa tietoa, materiaaleja ja ajankohtaisia uutisia.

Koulutusten materiaalit löytyvät vasemmalla olevan linkkivalikon kautta.

Mikäli sinulla on kysymyksiä koulutuksen materiaaleista jne. niin voit olla yhteydessä oman piirin nuorisotoiminnan suunnittelijaan tai keskustoimiston nuorisotoiminnan koordinaattori Kirsiin osoitteessa kirsi.lehtola(a)punainenristi.fi.

**************************************************************

Det här är en grupp för alla Finlands Röda Kors ungdomsutbildare. Här finner du kursmaterial, information och aktuella nyheter.

Kursmaterialet hittar du från länklistan här på vänster sida.

Ifall du har frågor kring kursmaterialet etc. kan du vara i kontakt med ungdomsarbetaren i ditt eget distrikt eller planeraren för ungdomsverksamhet på centralbyrån Kirsi, som kan nås via adressen kirsi.lehtola(a)rodakorset.fi.

Uutiset

Punaisen Ristin pakolais- ja maahanmuuttotyön uutiskirje 1/2020 on ilmestynyt, voit lukea sen alla ladattavissa olevasta PDF-tiedostosta.

Valtakunnallista Ehkäisevän päihdetyön viikkoa vietetään jo 19. kertaa! Kampanja järjestetään perinteisesti viikolla 45, tällä kertaa siis 5.-11. marraskuuta.

Tänä vuonna EPT-viikon teemana on ajankohtaisesti nuoret ja nuuska. Viime vuosina nuuskan käyttö on lisääntynyt nuorten parissa, ja nuuskaamiseen liitetään paljon virheellisiä positiivisia mielikuvia samalla, kun haitat sivuutetaan. Ehkäisevän päihdetyön viikko kannustaa ammattilaisia ottamaan nuuskan käytön puheeksi nuorten ja nuorten aikuisten kanssa.

Ei rasismille! -hankkeen loppuarviointi

Suomen Punaisen Ristin koordinoima valtakunnallinen Ei rasismille! -kumppanuushanke (2013–2017) on ollut näkyvä ja vaikuttava toimija Suomessa reilun viiden vuoden ajan. Keräämme palautetta kevään 2018 aikana päättyvästä hankkeesta.

Vastaukset pyydetään 11.2.2018 mennessä ja ne koostetaan hankkeen loppuarviointia varten. Kyselyyn vastaaminen vie noin 7 minuuttia.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset