SPR nuoret

Alejandro Lorenzo
Kuvaaja: Alejandro Lorenzo
"Nuorten Vuosikokous 2012"
Kimmo Holopainen
Kuvaaja: Kimmo Holopainen
"Heidi Tamminen, Olivia Franck ja Pabitra Basnet osastoristeilyllä"
Alejandro Lorenzo
Kuvaaja: Alejandro Lorenzo
Alejandro Lorenz
Kuvaaja: Alejandro Lorenz
"Nuorten vuosikokous 2012"

Tämä on kaikille Suomen Punaisen Ristin nuorille vapaaehtoisille sekä nuorisotoiminnasta kiinnostuneille tarkoitettu ryhmä, jonka jäsenenä saat ajankohtaista tietoa nuorisotoiminnan uutisista ja tapahtumista!

Tältä sivulta löydät myös kaikki Suomen Punaisen Ristin nuorisotoimintaan liittyvät ryhmät: nuorisopromojen, nuorisokouluttajien, nuorisodelegaattien, Reddie Kids kerholaisten ja  piirien nuorten ryhmät.

Meidät löytää myös Facebookista, Instagrammista ja Twitteristä nimellä @SPRnuoret ja #sprnuoret.

Uutiset

Suomen Punainen Risti tekee merkityksellistä kasvatus-, auttamis- ja vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten parissa. Haluamme huolehtia siitä, että toimintaa varten kerättäviä henkilötietoja käsitellään turvallisesti, luotettavasti ja tarkoituksenmukaisesti.

Suomen Punaisessa Ristissä kerätään alaikäisten henkilötietoja mm. leirejä, kerhoja, tapahtumia, koulutuksia ja uutiskirjeitä varten. Euroopan unionin tietosuoja-asetuksen mukaisesti alaikäisten henkilötietojen keräämisessä ja käsittelyssä tulee huomioida muutama erityinen seikka.

Kaipaako osastosi resursseja uuden toiminnan käynnistämiseen tai toiminnan laajentamiseen?

Onko osastollasi hyviä ideoita, mutta ei varaa uuden toiminnan aloittamiseen?

Hyväpäivä-avustusten jakaminen jatkuu vuosina 2018-2020. Osastot voivat hakea tukea toiminnan kehittämiseen, uuden toiminnan aloittamineen ja projekteihin. Avustuksia myönnetään

Punainen Risti järjestää Nallesairaalan Maailma kylässä -festivaaleilla 26.-27.5.2018 Helsingissä

Avoinna on lääkärihoitajan määräaikaisia tehtäviä, joissa loppuun hiottujen lääkinnällisten taitojen sijaan on tärkeintä kyky tulla pienten karvaisten tai vähempikarvaisten potilaitten ja heidän lyhyehköjen, mutta tunteita täynnä olevien isäntiensä ja emäntiensä kanssa toimeen!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.