Kontti-keräys aktivoi runsaasti ihmisiä

Järvenpään torilla kerättiin lauantaina 9.6. runsaat määrät tavara- ja vaatelahjoituksia Tikkurilaan loppukesästä avattavaan SPR:n Kontti-kierrätystavarataloon. Samaan aikaan järjestettiin keräys myös Hyvinkäällä ja tavarat koottiin yhteen eteenpäin toimitettaviksi.

Konttiin toivotaan lahjoituksena puhtaita ja hyväkuntoisia kodinesineitä ja -tekstiilejä, vaatteita, lastentarvikkeita ja leluja, kirjoja sekä urheiluvälineitä. Kaikkia näitä tuotiinkin keräyspisteisiin sateisesta säästä huolimatta todella paljon. Punainen Risti kiittää lämpimästi kaikkia keräykseen osallistuneita!

Lahjoittamalla tarpeettomat, mutta hyväkuntoiset tavarat on mukana auttamassa tukea tarvitsevia, sillä Kontin tuotto käytetään Punaisen Ristin avustustyöhön Suomessa ja maailmalla. Lahjoitukset päätyvät joko myyntiin Kontissa tai ne lähetetään kansainvälisenä vaateapuna mm. sotien ja luonnonkatastrofien uhreille.

Järvenpäässä oltiin yleisesti iloisia siitä, että Punainen Risti järjesti usean vuoden tauon jälkeen vaate- ja tavarakeräyksen. Halukkaille lahjoittajille lupailtiin, että uusi keräys järjestetään viimeistään ensi kesänä, ja pienempiäkin määriä lienee mahdollista osaston toimesta Konttiin toimittaa. Halukkaat lahjoittajat voivat siis myös olla yhteydessä suoraan SPR:n Järvenpään osastoon kyselläkseen lahjoitusmahdollisuuksista.