Toiminta

Paimion osasto on aktiivinen toimija omalla alueellaan. Kaikista toiminnoista olemme kiitollisia vapaaehtoisille jäsenillemme, joita ilman emme pystyisi tarjoamaan tärkeää apua sitä tarvitseville. Uusille vapaaehtoisille on myös aina tilaa, ja jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti oma paikkansa. Pienilläkin teoilla on merkitystä.

Lisätietoa eri toimintamuodoista voit lukea valitsemalla sinua kiinnostavan kohdan vasemmalla sijaitsevasta valikosta. Valikoissa mainitun toiminnan lisäksi järjestämme vuosittain tempauksia, joiden tarkoituksena on jakaa paikkakuntalaisille tietoa SPR:n toiminnasta. Tempausten aikana on mahdollisuus liittyä SPR:n jäseneksi ja tutustua eri toimintamuotoihin osaston aktiivihenkilöiden avulla.

Voit auttaa Suomen Punaisen Ristin Paimion osastoa joko liittymällä mukaan toimintaan tai vaikka ostamalla SPR:n perusensiapulaukun (hinta 35 euroa). Laukkuja voit tiedustella ensiapuryhmän vetäjä Kati Lehtimäetä numerosta 040 052 3446 tai Paimion osaston puheenjohtaja Karoliina Joutsialta numerosta 0500 722 198.