Kouluyhteistyö

Punaisen Ristin kouluyhteistyö on vaikuttamistyötä parhaimmillaan

Punainen Risti tarjoaa oppilaitoksiin ja kouluille valmiuksia auttamisen taitojen oppimisessa sekä edistää ensiapu- ja terveystaitoja sekä parantaa monipuolisesti arjen hyvinvointia.

Punainen Risti tarjoaa kouluille maksutonta:

  • valmista opetusaineistoa 
  • järjestön erityisosaamista mm. vaikuttamistoiminnasta, ensiavusta, terveys- ja turvallisuuskasvatuksesta sekä kansainvälisestä toiminnasta.

    Samalla tuomme osaston toimintaa tunnetuksi, jotta lapset ja nuoret voisivat kiinnostua toiminnastamme ja tulla siihen mukaan jossakin elämänsä vaiheessa. 

Vapaaehtoiset kouluvierailijat

SPR on kouluttanut joukon vapaaehtoisia kouluvierailijoita, jotka vierailevat Varsinais-Suomen piirin alueen kouluissa eri teemoilla. Voit tilata kouluvierailuja kouluusi tai oppilaitokseen osoitteesta: elina.jalonen@redcross.fi tai p.040 7313595

Messut ja tapahtumat

Tulemme mielellämme mukaan erilaisiin tapahtumiin, kuten oppilaitosten hyvinvointipäivät, vanhempainillat tai teemapäiviin!

SPR Varsinais-Suomen piirin työntekijät sekä vapaaehtoiset voit löytää myös monista koulu- ja opiskelumaailmaan liittyvistä messuista tai tapahtumista. Tule rohkeasti moikkaamaan!

Yhteydenotot:
elina.jalonen@redcross.fi 
p.040 7313595