Aurajoki

Antero Kautto
Kuvaaja: Antero Kautto
"Aurajoen osaston ensiapuryhmän vapaaehtoinen Sari Kivelä tutkimassa potilasta Myrskytuuli 2010 valmiusharjoituksessa."
Sijainti:
Postinumero 20540 alue, 20540, Turku
Sähköposti: 
hallitus[ät]spr-aurajoki.fi
Aurajoen osasto on syksyllä 2004 Turkuun perustettu Punaisen Ristin paikallisosasto, jonka toiminta-alueena on postipiiri 20540. Osaston numero on 741.
 
Osaston toiminta-alue käsittää Halisten, Hannuniitun, Kohmon, Kuralan, Nummen ja Ylioppilaskylän alueet postipiirissä 20540.
 

* * * * * * * * * * *

Tutustu Punaisen Ristin toimintaan tämän pienen verkkokurssin myötä: Tervetuloa yhteiseen tarinaan

Tervetuloa mukaan!

Uutiset

Niklas Meltio / Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Niklas Meltio / Suomen Punainen Risti

Henkisen tuen osaamisen tarve on yhteiskunnassa lisääntynyt. Tietoisuus traumaattisten tapahtumien vaikutuksista on lisääntynyt ja tarve organisoidusta toteutuksesta kasvanut. Tehtävänä on nopeasti auttaa järkyttävässä tilanteessa olleita ja turvata myös koko yhteiskunnan turvallisuuden tunteen palauttaminen.

Punaisen Ristin vapaaehtoiset henkisen tuen antajat tekevät viranomaista tukevaa ja viranomaisen osoittamaa työtä, eivät toimi ns. omin valtuuksin. Myös ammattilaiset, jotka ovat vapaaehtoistehtävässä, toimivat maallikkoauttajina, eli koulutustaustalla ei ole merkitystä.

SPR Aurajoen osasto on luopumassa sähköpostijärjestelmän vaihdoksessa osaston vanhasta sähköpostilistasta ja siirtyy käyttämään tiedottamisessa Oma Punainen Risti järjestelmää, johon voivat liittyä kaikki osaston toiminnasta kiinnostuneet. Samalla saamme päivitettyä listan ajantasaiseksi toiminnasta kiinnostuneista ja GDPR-tietosuojan mukaiseksi, kun tietojen säilöntä siirtyy Punaisen Ristin ylläpitämään järjestelmään.
 

Aurajoen osasto on aloittamassa syksyllä 2021 ensiapuryhmätoimintaa pitkän tauon jälkeen!

Perustettavan ensiapuryhmätoiminnan tarkoituksena on ylläpitää ryhmätoimintaan osallistuvien ensiaputaitoja ja mahdollistaa myös ryhmäläisten osallistumista mahdollisesti myöhemmin alkavaan osaston päivystystoimintaan. Ryhmäilloissa opetellaan ensiaputaitoja ja harjoitellaan harjoituksissa opittuja taitoja.

Mahdolliset koronan aiheuttamat rajoitukset huomioidaan ensiaputoimintaa perustaessa ja sen toiminnan aikana.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.