Ensiapuryhmät

Altti Näsi
Kuvaaja: Altti Näsi
"Ea-päivystys Tampereella. "
Altti Näsi
Kuvaaja: Altti Näsi
"Piirin ea-kilpailut Kalkussa."
Altti Näsi
Kuvaaja: Altti Näsi
"EA 3-kurssi Nynäsissä, Heinolassa."
Altti Näsi
Kuvaaja: Altti Näsi
"Maastoharjoitus Nokialla."

 

Tule mukaan auttamaan ihmisiä!

Jos haluat itsellesi hyvän harrastuksen, jossa opit ensiaputaitoja, tapaat reippaita ja iloisia ihmisiä ja haluat toimia vapaaehtoisena auttajana Punaisen Ristin ensiaputehtävissä, ea-ryhmätoiminta on juuri Sinua varten.

Ryhmään liittyminen ei edellytä ensiapukurssin käymistä eikä ensiaputaitojen osaamista. Olet tervetullut tutustumaan toimintaan milloin tahansa ryhmän kokoontumisiltana. Hämeen piirin ensiapuryhmät kokoontuvat yleensä joka toinen viikko kesäaikaa lukuun ottamatta. Monelle aktiiville vapaaehtoiselle ensiapuryhmästä on muodostunut elämäntapa!

Monialaista toimintaa

Ensiapuryhmät harjoittelevat säännöllisesti voidakseen auttaa ensiaputilanteissa tai avustaakseen viranomaisia.

Ryhmät päivystävät erilaisissa yleisötilaisuuksissa, järjestävät ensiapunäytöksiä ja osallistuvat Punaisen Ristin keräyksiin. EA-ryhmässä voit kehittää ensiaputaitojasi

Viranomaiset voivat hälyttää ensiapuryhmän avukseen kadonneiden henkilöiden etsintöihin tai onnettomuuksiin, joissa ryhmä voi antaa ensiapua tai huolehtia esim. tilapäismajoituksesta.

Ryhmässä toimiessasi saat koulutuksen tehtäviin

Moni on jo mukana

SPR:n Hämeen piirissä toimii 35 ensiapuryhmää ja niissä yli 600 vapaaehtoista. Tutustu oman paikallisosastosi toimintaan tai ota yhteyttä Hämeen piiritoimistoon.