Kadonneet valkovuokon kerääjät löytyivät ensiapuryhmän harjoituksessa

Tänään ensiapuryhmä harjoitteli Metsätähden maastossa etsintää ja ensiapua. Tilanne käynnistyi niin, että ryhmäläiset huomasivat kahden ryhmäläisen kadonneen illanvietosta. Kun heille soitettiin puhelimella, he osasivat kertoa, että olivat lähteneet metsään poimimaan kukkia ja Ulla oli kiivennyt puuhun tähystämään missä valkovuokkoja näkyy. Hän oli pudonnut puusta suoraan Sadun päälle.

Onneksi ryhmässä mukana oli etsinnän maastojohtajakoulutuksen suorittanut Hanne-Mari, joka nopeasti organisoi ryhmäläiset etsimään kadonneita. Kadonneet osasivat puhelimitse kertoa maastokohtia ja maisemia, joita he näkivät, ja näin etsinnät osattiin kohdentaa oikeaan suuntaan ja kadonnet löydettiin.

Kadonneille annettiin paikan päällä ensiapua ja heidät siirrrettiin Metsätähden pihaan odottamaan jatkohoitoa. Pahemmin loukkaantunut Ulla kannettiin maastosta pihaan kauhapaareilla.

Metsätähden pihalla tilanne purettiin ja harjoitukseen osallistuneiden kesken arvottiin Mini-Anne, jonka voitti harjoituksessa mukana ollut nepalilainen nuorisodelegaatti Pabitra Basnet.