Rautpohjan ensiapuryhmä

"Rautpohjan ensiapuryhmä harjoittelee haastavassa ympäristössä. "
"Vamma Rautpohjan ensiapuryhmän harjoituksista. "

Jyväskylän osaston Rautpohjan ensiapuryhmä toimii Valmet Jyväskylän työnantajan tiloissa. Toimintaan ovat tervetulleita niin valmettilaiset kuin naapuriyritystenkin työntekijät tai myös ulkopuoliset.

Rautpohjan ensiapuryhmä on luonteeltaan teollisuusensiapuryhmä. Luontoisetuna ryhmä harjoittelee teollisuusympäristössä, järjestää työntekijöille ensiapuharjoituksia ja toimii tarvittaessa kriisienhallintaorganisaation apuna. Samalla ryhmä toimii tavallisen ensiapuryhmän tapaan päivystävänä ryhmänä yleisötilaisuuksissa ja Vapaaehtoisen pelastuspalvelun hälytysryhmänä.

Ryhmä on pieni mutta aktiivinen. Ryhmäläisten koulutus on hyvällä tasolla: yli puolella on evy-koulutus ja valtaosalla vähintään EA2 ja päivystäjän pätevyydet voimassa.

Ryhmä kokoontuu parin viikon välein harjoittelemaan itse tai harjoituttamaan muita. Kokoontumiset alkavat ryhmän tiloista Valmetin konttorirakennuksessa Rautpohjankadulla (kulkulupa vaaditaan). Porukalla järjestetään myös reippailuretkiä ja muuta yhteistä toimintaa.

Kysy rohkeasti lisätietoja ja tule mukaan!

Lisätietoja:  Ryhmänjohtaja Tapani Koikkalainen, 0400 - 586 839