Tampere

Sijainti:
-, -, Tampere

 

KOHTAAMISPAIKAT OVAT AVOINNA! 

  • Kohtaamispaikat Tampuri ja Tampuri-Hervanta ovat avoinna. Löydät lisätietoa kohtaamispaikkojen ohjelmasta vasemman reunan linkeistä.
  • Vapaaehtoistoiminta on käynnissä! Tervetuloa mukaan toimintaan. Katso lisää ryhmien toiminnasta OMA PUNAINEN RISTI -JÄRJESTELMÄSTÄ.

RUOKA-APUJAKELU 

SPR Tampereen osaston ruokakassijako tapahtuu keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 16.00 Aleksanterin kirkon vierestä Pyynikin puoiston puolelta.

Pyydämme noutajia saapumaan paikalle vasta kello 16, jotta tilanne on turvallinen kaikille. Kiitos! 

Katso ruoka-apujakelupaikat ja -ajat:
www.ruoka-apu.fi

 

 

Uutiset

Tampereen osaston Nälkäpäiväkeräys on osaston suurin voimanponnistus. Tänä vuonna on kehitetty uusia ja erilaisia tapoja osallistua Nälkäpäiväkeräykseen. Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon

Tule kerääjäksi

Kohtaamispaikka Tampuri on muuttanut Otavalankatu 12:sta helmikuun alussa. Muuttolaatikot on saatu purettua, toimintaa organisoitua ja ystävänpäiväkahvitkin jo juotu uudessa tilassa. 

Uudessa Tampurissa on kaksi kerrosta. Kohtaamispaikka Tampurin kahvila sekä myymälä sijaitsevat katutasossa. Toisessa kerroksessa on osaston koulutustilat sekä ryhmätiloja. Remontoiduissa vaaleansävyisissä tiloissa on mukava tavata ihmisiä ja kouluttautua esimerkiksi ensipukursseilla. 

Marjo Majlund
Kuvaaja: Marjo Majlund
"Nallesairaalassa kävi monenlaisia potilaita"

Tampereen osasto järjesti tänäkin vuonna perinteisen Punaisen Ristin viikon -tapahtuman Keskustorilla lauantaina 5.5. Tänä vuonna vetonaulaksi valikoitui Nallesairaala. 

Nallesairaalassa monenlaiset pehmolelut, nallet ja nuket saivat asiantuntevilta hoitajilta apua vaivoihinsa. Osalle hoidettavista suoritettiin terveystarkastus, osa puolestaan tuli paikalle hakemaan hoitoa tiettyyn vaivaan.

Tapahtumat

1.1. - 31.12.2023
Sijainti:
Otavalankatu 12, 33100, Tampere
1.1. - 31.12.2023
Sijainti:
Otavalankatu 12, 33100, Tampere
1.1. - 31.12.2023
Sijainti:
Otavalankatu 12, 33100, Tampere

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.