Tampere

Sijainti:
-, -, Tampere

TAMPEREEN OSASTON VALMIUS JA VARAUTUMINEN KORONAVIRUSEPIDEMIAN AIKANA

 

 

RUOKA-APUJAKELU JATKUU EDELLEEN

SPR Tampereen osaston ruokakassijako jatkuu edelleen keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 16.00 Kohtaamispaikka Tampurin (Otavalankatu 12) edessä. 

Pyydämme noutajia saapumaan paikalle vasta kello 16, jotta tilanne on turvallinen kaikille. Kiitos! 

Noutajien tulee huolehtia myös mahdollisen jonon muodostuessa riittävän välin edessä olevaan henkilöön. 

 

PUNAISEN RISTIN AUTTAVA PUHELIN 

Keskusteluapua poikkeusoloissa 
ma-pe kello 9-21 numerossa 0800 100 200.

Puhelu on maksuton. Puhelimeen vastaavat koulutetut Punaisen Ristin vapaaehtoiset.

 

SPR TAMPEREEN OSASTON HALLITUKSEN TIEDOTE 3.4.2020 

Suomen Punaisen Ristin Tampereen osaston hallitus on päättänyt, että Tampurin toiminta, osaston säännölliset ryhmien tapaamiset ja kokoukset sekä suunnitelmissa olevat koulutukset ja kurssit perutaan ainakin 31.5.2020 saakka. Toimintojen keskeyttäminen koskee myös ystävätoimintaa, LäksyHelppejä, kielikahviloita, Kaupin käsityökerhoa, Vankilavierailija-toimintaa, Arjen avun -asiakaskäyntejä, Terho-kerhoa  ja muita Tampurin ulkopuolella tapahtuvia avoimia toimintoja. Ruoka-apujakelua jatketaan ruokakassien muodossa toistaiseksi. 

Osa osaston koulutuksellisista toiminnoista pyritään järjestämään virtuaalisesti. Näistä tiedotetaan nettisivujen tampere.punainenristi.fi tapahtumakalenterin lisäksi osaston sosiaalisen median kanavien, Hupsiksen ja vapaaehtoiset.punainenristi.fi -järjestelmän kautta.

Osaston työntekijät ovat tavoitettavissa työaikojen puitteissa ja he vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin puhelimitse ja sähköpostilla. Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti ja tiedotamme jatkosta sen perusteella. 

Punaisen Ristin Tampereen osaston hallituksen tavoitteena on huolehtia osaston vapaaehtoisten ja työntekijöiden turvallisuudesta ja hyvinvoinnista sekä valmiuden ylläpitämisestä. Tänään päätetyillä tiukoilla toimilla pyrimme ennaltaehkäisemään viruksen leviämistä.

   

 

 
 
 

 

Uutiset

"Olli Soini Riihimäen Pride-viikolla kesällä 2019"

Hämeen ennakkoluuloton edelläkävijä 2020: Olli Soini

"Ollaan yhdessä ja pidetään toisistamme huolta" - Olli Soini

Punainen Risti jakaa Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksia yhteisöille, yrityksille ja yksittäisille ihmisille, jotka edistävät toiminnallaan inhimillisyyttä ja yhdenvertaisuutta.

Tampereen veripalvelutoimisto muuttaa tammikuun lopussa uusiin tiloihin Koskikeskukseen. Muuton johdosta vanha toimisto Rautatienkadulla on suljettuna keskiviikosta maanantaihin 22.-27.1. Koskikeskuksen veripalvelutoimiston ovet avautuvat luovuttajille tiistaina 28.1. klo 11.

Uudet, ajanmukaiset tilat sijaitsevat kauppakeskuksen 0-kerroksessa (pohjakerros). Suunnittelussa on tavoiteltu verenluovuttajien viihtyvyyttä ja nykyistä sujuvampaa asiakaspalvelua. Esimerkiksi hemoglobiinin mittaukseen ja terveyskyselyn läpikäyntiin varattuja yksityisiä huoneita on aiempaa enemmän.

Suomen Punaisen Ristin Tampereen osasto on mukana helpottamassa tamperelaisten lapsiperheiden arkea jakamalla heikommassa taloudellisessa asemassa oleville lapsiperheille jouluavustuksia. Tänä vuonna SPR Tampereen osasto jakaa Eva Lovisa ja C.G. Dunderbergin avustussäätiön avustuksella 143 lahjakorttia ja Hyvä Joulumieli -lahjakortteja 93 kappaletta.

Tapahtumat

4.6.2020
Sijainti:
Otavalankatu 12 A, 33100, Tampere
4. - 5.6.2020
Sijainti:
Otavalankatu 12, 33100, Tampere
8.6. - 31.7.2020

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.