Tampere

Sijainti:
-, -, Tampere

KOHTAAMISPAIKKA TAMPURIN TOIMINTA ON TAUOLLA!

  • Kohtaamispaikka Tampurin avoin toiminta on tauolla ainakin 17.1.2021 saakka. 
     
  • Osaston pysyvät ryhmät, koulutukset ja muu vapaaehtoistoiminta jatkuu toistaiseksi etäyhteyksien kautta.

RUOKA-APUJAKELU 

SPR Tampereen osaston ruokakassijako tapahtuu keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 16.00 Kohtaamispaikka Tampurissa, Otavalankatu 12. 

Pyydämme noutajia saapumaan paikalle vasta kello 16, jotta tilanne on turvallinen kaikille. Kiitos! 

Noutajien tulee huolehtia myös mahdollisen jonon muodostuessa riittävän välin pitämisestä edessä olevaan henkilöön. 

Katso ruoka-apujakelupaikat ja -ajat:
www.ruoka-apu.fi

 

 

Uutiset

Suomen Punainen Risti Tampereen osasto hakee
VAPAAEHTOISTOIMINNAN KOORDINAATTORIA

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö. Vapaaehtoisten tukena työskentelee palkattua henkilökuntaa ympäri Suomea. Suomen Punaisessa Ristissä on noin 450 paikallisosastoa. Tampereen osastossa on 2.600 jäsentä ja se on Suomen suurin paikallisosasto. Tampereen osastossa on tällä hetkellä neljä työntekijää.

Tampereen veripalvelutoimisto muuttaa tammikuun lopussa uusiin tiloihin Koskikeskukseen. Muuton johdosta vanha toimisto Rautatienkadulla on suljettuna keskiviikosta maanantaihin 22.-27.1. Koskikeskuksen veripalvelutoimiston ovet avautuvat luovuttajille tiistaina 28.1. klo 11.

Uudet, ajanmukaiset tilat sijaitsevat kauppakeskuksen 0-kerroksessa (pohjakerros). Suunnittelussa on tavoiteltu verenluovuttajien viihtyvyyttä ja nykyistä sujuvampaa asiakaspalvelua. Esimerkiksi hemoglobiinin mittaukseen ja terveyskyselyn läpikäyntiin varattuja yksityisiä huoneita on aiempaa enemmän.

Suomen Punaisen Ristin Tampereen osasto on mukana helpottamassa tamperelaisten lapsiperheiden arkea jakamalla heikommassa taloudellisessa asemassa oleville lapsiperheille jouluavustuksia. Tänä vuonna SPR Tampereen osasto jakaa Eva Lovisa ja C.G. Dunderbergin avustussäätiön avustuksella 143 lahjakorttia ja Hyvä Joulumieli -lahjakortteja 93 kappaletta.

Tapahtumat

18.1. - 30.6.2021
18.1. - 30.6.2021
18.1. - 30.6.2021
Sijainti:
Otavalankatu 12, 33100, Tampere

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.