Tampere

Sijainti:
-, -, Tampere

KOHTAAMISPAIKKA TAMPURISSA JÄRJESTETÄÄN OHJATTUA PIENRYHMÄTOIMINTAA! 

  • Kohtaamispaikka Tampurissa järjestetään maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin ohjattua pienryhmätoimintaa. Lue lisää!
  • Tampurin muu avoin toiminta on tauolla ainakin maaliskuun 2021 loppuun saakka. 
  • Osaston pysyvät ryhmät, koulutukset ja muu vapaaehtoistoiminta jatkuu toistaiseksi ensisijaisesti etäyhteyksien kautta. Katso lisää ryhmien toiminnasta OMA PUNAINEN RISTI -JÄRJESTELMÄSTÄ.

RUOKA-APUJAKELU 

SPR Tampereen osaston ruokakassijako tapahtuu keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 16.00 Kohtaamispaikka Tampurissa, Otavalankatu 12. 

Pyydämme noutajia saapumaan paikalle vasta kello 16, jotta tilanne on turvallinen kaikille. Kiitos! 

Noutajien tulee huolehtia myös mahdollisen jonon muodostuessa riittävän välin pitämisestä edessä olevaan henkilöön. 

Katso ruoka-apujakelupaikat ja -ajat:
www.ruoka-apu.fi

 

 

Uutiset

Tampereen veripalvelutoimisto muuttaa tammikuun lopussa uusiin tiloihin Koskikeskukseen. Muuton johdosta vanha toimisto Rautatienkadulla on suljettuna keskiviikosta maanantaihin 22.-27.1. Koskikeskuksen veripalvelutoimiston ovet avautuvat luovuttajille tiistaina 28.1. klo 11.

Uudet, ajanmukaiset tilat sijaitsevat kauppakeskuksen 0-kerroksessa (pohjakerros). Suunnittelussa on tavoiteltu verenluovuttajien viihtyvyyttä ja nykyistä sujuvampaa asiakaspalvelua. Esimerkiksi hemoglobiinin mittaukseen ja terveyskyselyn läpikäyntiin varattuja yksityisiä huoneita on aiempaa enemmän.

Suomen Punaisen Ristin Tampereen osasto on mukana helpottamassa tamperelaisten lapsiperheiden arkea jakamalla heikommassa taloudellisessa asemassa oleville lapsiperheille jouluavustuksia. Tänä vuonna SPR Tampereen osasto jakaa Eva Lovisa ja C.G. Dunderbergin avustussäätiön avustuksella 143 lahjakorttia ja Hyvä Joulumieli -lahjakortteja 93 kappaletta.

Tampereen osaston Nälkäpäiväkeräys on osaston suurin voimanponnistus. Tänä vuonna on kehitetty uusia ja erilaisia tapoja osallistua Nälkäpäiväkeräykseen. Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon

Tule kerääjäksi

Tapahtumat

6. - 15.4.2021
Sijainti:
Otavalankatu 12 A, 33100, Tampere
15.4.2021
Sijainti:
etäkoulutus, 33100, Tampere
19.4. - 30.9.2021

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.