Tampere

Sijainti:
-, -, Tampere

 

KOHTAAMISPAIKAT OVAT AVOINNA! 

  • Kohtaamispaikat Tampuri ja Tampuri-Hervanta ovat avoinna. Löydät lisätietoa kohtaamispaikkojen ohjelmasta vasemman reunan linkeistä.
  • Vapaaehtoistoiminta on käynnissä! Tervetuloa mukaan toimintaan. Katso lisää ryhmien toiminnasta OMA PUNAINEN RISTI -JÄRJESTELMÄSTÄ.

RUOKA-APUJAKELU 

SPR Tampereen osaston ruokakassijako tapahtuu keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 16.00 Kohtaamispaikka Tampurissa Otavalankatu 12.

Pyydämme noutajia saapumaan paikalle vasta kello 16, jotta tilanne on turvallinen kaikille. Kiitos! 

Katso ruoka-apujakelupaikat ja -ajat:
www.ruoka-apu.fi

 

 

Uutiset

Suomen Punaisen Ristin Tampereen osastolla on tavoite, että mahdollisimman monella kansalaisella olisi riittävät ensiaputaidot. Vahvistaaksemme kouluttajaresurssiamme, haemme nyt dynaamiseen työtiimiimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

ENSIAPUKOULUTTAJAA

Suomen Punainen Risti on perustanut Maahanmuuttoviraston pyynnöstä valtakunnallisen infopisteen, joka vastaa kysymyksiin ja kokoaa tietoa tarjottavasta avusta Ukrainan kriisiin liittyen.

Infopiste on avoinna arkisin klo 9-16. Infopisteessä Suomen Punaisen Ristin työntekijät keräävät tietoa Punaiseen Ristiin saaduista avuntarjouksista yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä, järjestöiltä, ja yrityksiltä sekä muilta mahdollisilta tahoilta. Tietoa kerätään muun muassa kuntien ja yksityishenkilöiden tarjoamista majoituskohteista, tavaralahjoituksista ja palveluista.

Tampereen osaston Nälkäpäiväkeräys on osaston suurin voimanponnistus. Tänä vuonna on kehitetty uusia ja erilaisia tapoja osallistua Nälkäpäiväkeräykseen. Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon

Tule kerääjäksi

Tapahtumat

26.9. - 31.12.2022
Sijainti:
Otavalankatu 12, 33100, Tampere
26.9. - 31.12.2022
Sijainti:
Otavalankatu 12, 33100, Tampere
26.9. - 31.12.2022

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.