Tampere

Sijainti:
-, -, Tampere

 

KOHTAAMISPAIKAT TAUOLLA 

  • Kohtaamispaikat Tampuri ja Tampuri-Hervanta ovat suljettuna ainakin 23.1.2022 saakka koronapandeamian voksi.
  • Kasvokkain tapahtuva osaston ryhmätoiminta, koulutukset ja muu vapaaehtoistoiminta on tauolla ainakin 23.1.2022 saakka. Ryhmät toimivat mahdollisuuksien mukaan etänä.
    Katso lisää ryhmien toiminnasta
    OMA PUNAINEN RISTI -JÄRJESTELMÄSTÄ.

RUOKA-APUJAKELU 

SPR Tampereen osaston ruokakassijako tapahtuu keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 16.00 Kohtaamispaikka Tampurissa. 

Pyydämme noutajia saapumaan paikalle vasta kello 16, jotta tilanne on turvallinen kaikille. Kiitos! 

Noutajien tulee huolehtia myös mahdollisen jonon muodostuessa riittävän välin pitämisestä edessä olevaan henkilöön. Hakijoille on vahva kasvomaskin käyttösuositus. 

Katso ruoka-apujakelupaikat ja -ajat:
www.ruoka-apu.fi

 

 

Uutiset

Tampereen veripalvelutoimisto muuttaa tammikuun lopussa uusiin tiloihin Koskikeskukseen. Muuton johdosta vanha toimisto Rautatienkadulla on suljettuna keskiviikosta maanantaihin 22.-27.1. Koskikeskuksen veripalvelutoimiston ovet avautuvat luovuttajille tiistaina 28.1. klo 11.

Uudet, ajanmukaiset tilat sijaitsevat kauppakeskuksen 0-kerroksessa (pohjakerros). Suunnittelussa on tavoiteltu verenluovuttajien viihtyvyyttä ja nykyistä sujuvampaa asiakaspalvelua. Esimerkiksi hemoglobiinin mittaukseen ja terveyskyselyn läpikäyntiin varattuja yksityisiä huoneita on aiempaa enemmän.

Suomen Punaisen Ristin Tampereen osasto on mukana helpottamassa tamperelaisten lapsiperheiden arkea jakamalla heikommassa taloudellisessa asemassa oleville lapsiperheille jouluavustuksia. Tänä vuonna SPR Tampereen osasto jakaa Eva Lovisa ja C.G. Dunderbergin avustussäätiön avustuksella 143 lahjakorttia ja Hyvä Joulumieli -lahjakortteja 93 kappaletta.

Tampereen osaston Nälkäpäiväkeräys on osaston suurin voimanponnistus. Tänä vuonna on kehitetty uusia ja erilaisia tapoja osallistua Nälkäpäiväkeräykseen. Nälkäpäivänä kerätään sitomattomia varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon

Tule kerääjäksi

Tapahtumat

18.1. - 31.3.2022
Sijainti:
Rongankatu 11 C 83, 33100, Tampere
24.1. - 31.12.2022
Sijainti:
Otavalankatu 12, 33100, Tampere
24.1. - 31.12.2022
Sijainti:
Otavalankatu 12, 33100, Tampere

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.