Airaksela Ystävätoiminta

TARINATUPA

Airakselassa järjestetään muutamia kertoja vuodessa Tarinatupa, joka on osastomme ystävätoiminnan ja Terho-kerho-toiminnan yhteinen toimintamuoto. Kokoonnumme Tarinatupaan pääsääntöisesti kylän Seurantalolle viettämään aikaa yhdessä kahvikupposten äärellä. Leikimme uusia ja vanhoja leikkejä, visailemme tietokilpailujen äärellä, askartelemme sekä keksimme uutta tekemistä aina kävijöiden toiveiden mukaan. Kerran vuodessa pyrimme käymään Erämiesten kodalla makkaranpaistossa. Tarinatuvan yhteydessä voimme mitata myös verenpainetta ja keskustella terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Tarinatupaan ovat tervetulleita kaikki yhteen kokoontumisesta kiinnostuneet!

Ilmoitamme tapahtumistamme Red Net:ssä, sekä oman kylän alueella jaetussa tiedotteessamme sekä ilmoitustauluilla!

 

YSTÄVÄTOIMINTA

Järjestämme osastomme alueella myös varsinaista ystävätoimintaa. Mikäli haluat ystäväksi tai kaipaat itse ystävää, ota rohkeasti yhteyttä:

Anne Bäck p. 040-5275853 / annemarikaback@gmail.com

 

Uutiset

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Joonas Brandt
Kuvaaja: Joonas Brandt
""Suodaan toiselle ihmiselle ystävällinen sana, teko tai hymy""

Ystävänpäivä herättää ihmisissä erilaisia ajatuksia ja tunteita. Kaksi terveydenhoitajaopiskelijaa lähestyi teemaa yksinäisyyden näkökulmasta.: 

 

Yksinäisyys ympärillä

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri hyväksyi viime sunnuntaina pitämässään vuosikokouksessa julkilausuman, jossa se toivoo varautumiselle ja valmiudelle entistä merkittävämpää asemaa julkisessa keskustelussa ja muistuttaa yhteistyön tärkeydestä yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Viestinsä piirikokous suuntasi kunnille, omille jäsenilleen, muille järjestöille sekä tavallisille kansalaisille.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.