Sisällöntuoton työpajasta ideoita toiminnasta kertomiseen

Heidi Hellman, Punainen Risti
Kuvaaja: Heidi Hellman, Punainen Risti
"HUPin Sisällöntuoton työpajassa 29.3. perehdyttiin kuvaamiseen ja kuvien kautta toiminnasta ja vapaaehtoisuudesta kertomiseen."

Sisällöntuoton työpaja - Communications Workshop (briefly in English - see below)

Helsingin ja Uudenmaan piirin digitaalisuuden ja viestinnän kehittämisryhmä järjestää Punaisen Ristin viikolla 9.5. sisällöntuoton työpajan. 

Tiistaina 9.5. klo 17.30-19.30 hybriditilaisuutena pidettävässä työpajassa keskitytään vapaaehtoisuudesta ja toiminnastamme kertomiseen erilaisten tekstien keinoin. Osallistujat voivat luonnostella tekstejä vaikka heti julkaistavaksi, tai myöhempää käyttöä varten. 

Työpaja sisältää myös pieniä tietoiskuja ja tehtäviä seuraavista aiheista:

• Näin teet napakan sometekstin/postauksen
• Miten innostat osallistumaan tilaisuuksiin houkuttelevan tekstin avulla?
• Punaisen ristin viestin esille tuominen sisällöissä

Ilmoittautuminen työpajaan on auki Omassa tapahtuman alkuun asti: https://oma.punainenristi.fi/event/22599. Osallistua voi paikan päällä HUP Kampuksella, Pitäjänmäentie 14, Helsinki, tai Teamsissa, johon on linkki ilmoittautumissivulta. 

Tilaisuus on jatkoa kehittämisryhmän sisällöntuoton työpajasarjalle. Edellisessä työpajassa 29.3. keskityttiin kuvien ottamiseen ja kuvien kautta toiminnasta kertomiseen. Se tavoitti niin uusia kuin osastojen viestintää tekeviä vapaaehtoisia. 

Kehittämisryhmä pyrkii mahdollistamaan työpajojen järjestämisen myös osastoissa. Miten olisi vaikka osastoviestinnän ilta omassa osastossa, jossa kokeiltaisiin yhdessä tuottaa kuvia ja tekstiä osaston toiminnasta, vapaaehtoisista ja jäsenistä?

Lisätietoja kehittmäisryhmän työntekijäjäseniltä: heidi.hellman@redcross.fi / emma.ahomaa@redcross.fi 

Kehittämisryhmän esittelyn voit lukea Tässä ja Nyt -lehden numerosta 2/2023.

Briefly in English:
In Communications Workshop vol II we focus on writing about our activities and volunteering in different styles. You are welcome to share experiences and ideas and to draft text-based communication. The workshop is conducted in Finnish and in English. The event takes place 9th of May at 17:30-19:30 at the district office (hybrid event). If you can't make it to the venue, you can also join via Teams. See https://oma.punainenristi.fi/event/22599 for more info and the Teams-link. You are warmly welcome!