Punaisen Ristin kokemustori

Joonas Brandt
Kuvaaja: Joonas Brandt

Piirin vuosikokous on tärkeä yhteinen tilaisuus ja samalla on mahdollista tuoda esille, kuinka toiminnallisesti rikas järjestö me olemme! Kutsumme sinut ja osastosi jäsenet innostumaan ja verkostoitumaan muiden vapaaehtoisten kanssa Punaisen Ristin torille. Kokemustori järjestetään kokouksen jälkeen lounaan yhteydessä noin klo 12.30-14.30. 

Luvassa hyviä kokemuksia ja oivalluksia muiden osastojen toimintaryhmien ja vapaaehtoisten arjesta kuten Lounais-Espoon ilon, toivon ja toiminnan viikko sekä Kehä-Espoon koulukummitoiminta. Menossa mukana ovat myös Kontti, Veripalvelu, Nuorten Turvatalo ja Pelastuskoirat.

Tule esittelemään asia, josta olet ylpeä osastossasi

Mikä yksi asia tai oivallus osastossa tai toimintaryhmässä on sellainen, josta olette ylpeä ja haluatte jakaa sen muille?  Asia voi olla pieni tai suuri, mistä moni muu voi hyötyä ja innostua. Samalla on myös mahdollista tehdä näkyväksi edellistä vuotta.

Varaamme tilan, mistä löytyy pöytä ja kolme tuolia. Tarvittaessa myös sähkö käytössä.

Ilmoittautuminen esittelyyn 16.4. mennessä:
https://www.lyyti.fi/reg/osastot

Työryhmänä haluamme kehittää piirin vuosikokousta niin, että se jatkossa tukee myös osastojen kehittämistyötä. Sydämellisesti tervetuloa!

Terveisin vapaaehtois- ja osastotoiminnan kehittämistyöryhmän jäsenet, 

Pekka Piri (Tapiola), Jarkko Mikkonen (Keski-Espoo), Eero Aspiala (Tapiola), Kirsi Haapalaakso (Töölö), Nanna Katavisto (Lounais-Espoo), Ulla Laukkanen (Kehä-Espoo), Marko Savonkari (Herttoniemi), Elisa Willman (Kallio-Käpylä), Eine Sahlakoski ja Emilia Jokiaho (piiritoimisto)

Ps. Voit olla ryhmään rohkeasti yhteydessä mieltä askarruttavissa asioissa ja kertoa, miten niitä tulisi kehittää. Vain siten voimme muuttaa käytäntöjä entistä sujuvammiksi. Ryhmä on myös avoin uusille jäsenille.