Rasisminvastaisen viikon tapahtuma Jyväskylässä

20.3.2023 15:00 - 18:00
Tapahtuman tyyppi: 
  • Yleisötapahtumat
Järjestäjä: 
Suomen Punainen Risti Jyväskylän osasto, Länsi-Suomen piiri ja Huamk

Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osasto ja Länsi-Suomen piiri sekä Humakin yhteisöpedagogiopiskelijat, järjestävät tempauksen, joka järjestetään Jyväskylän Kompassilla maanantaina 20.3.2023 klo 15-18:00.

Tapahtumassa pyydetään opiskelijoita julkaisemaan omassa somessa tapahtumasta ja he saavat tästä palkinnoksi haalarimerkin, vaatimuksena on käyttää hashtagia mm. #EiRasismille, #RasisminvastainenViikko ja #punainenristijyvaskyla. Viestinnällä on tarkoitus saada mahdollisimman paljon opiskelijoita paikalle ja näin he jakavat infoa eteenpäin rasismista.

Kauppakadulla on tarkoitus saada ihmisiä keskustelemaan syrjinnästä ja rasismista sekä luopumaan ennakkoluuloista ja laittamaan ne roskiin. Tämän vuoden pääviestinä on Tunnista! Tiedosta! Toimi!  Teemana on rasismi ja työelämä. Maanantai valikoitui kampanjapäiväksi sen takia, että mahdollisimman voisi viedä sanomantyöpaikoilleen ja käydä kahvipöytäkeskusteluja aiheesta.

Lisätietoja: Punaisen Ristin Jyväskylän osaston vapaaehtoinen/Humakin yhteisöpedagogiopiskelija Katja Hölsä 0400 853 785, jyvaskyla@punainenristi.fi