Tietosuojakoulutus osaston vastuuvapaaehtoisille: suorita kurssi verkossa

Tuntuuko tietosuoja koukeroiselta? Mikä on Suomen Punaisen Ristin tietosuojalinjaus ja mitkä ovat paikallisosaston vastuut ja velvollisuudet?

Ota osaston tietosuoja haltuun omaan tahtiin suoritettavalla verkkokurssilla! Kurssin aikana tutustut tietosuojan pääperiaatteisiin ja saat käytännönläheisiä esimerkkejä siitä, miten vapaaehtoisten ja avunsaajien tietosuoja toteutuu osaston toiminnassa.

Verkkokurssi on suunnattu kaikille niille vapaaehtoisille, jotka käsittelevät tehtävissään henkilötietoja. Erityisesti suosittelemme kurssia seuraavissa tehtävissä toimiville:

  • paikallisosastojen luottamushenkilöt
  • eri toimintamuotojen yhteyshenkilöt
  • toimintaryhmien vetäjät ja vastuuvapaaehtoiset

Verkkokursseille osallistuminen

Jos sinulla on jo käyttäjätunnus Punaisen Ristin Itslearningiin:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa https://sivis.itslearning.com

2. Sivun yläreunan navigaatiopalkista valitse ”Kurssit” -> ”Kaikki kurssit” -> "Etsi lisää kursseja" -> ”Toimipaikan kurssiluettelo” -> valitse haluamasi kurssi ja sen jälkeen "Ilmoittaudu".

Jos sinulla ei ole käyttäjätunnusta Punaisen Ristin Itslearningiin:

Pääset rekisteröitymään alustalle ja samalla ilmoittautumaan suoraan kurssille tällä lomakkeella: punainenristi.fi/itslearning

Jos osallistut Punaisen Ristin Itslearning-verkkokurssille ensimmäistä kertaa, saat sähköpostiisi salasanan ja kirjautumisohjeet. HUOM. Muista tarkistaa myös roskapostikansio! Käy ensimmäisellä kirjautumiskerralla vaihtamassa salasanasi.

Jatkossa pääset kirjautumaan Itslearningiin osoitteessa https://sivis.itslearning.com

Käyttäjätunnuksen luomisen yhteydessä voit ilmoittautua vain yhdelle kurssille. Muille kursseille pääset ilmoittautumaan noudattamalla yllä olevaa, rekisteröityneen käyttäjän ohjetta.

Tarvitsetko apua Itslearningin kanssa? Ota yhteyttä itslearning@redcross.fi