SPR Hätäensiapukurssi (8 h) lähikoulutus

15.4.2023 9:00 - 16:30
Petteri Kivimäki
Kuvaaja: Petteri Kivimäki
Tapahtuman tyyppi: 
  • Yleisötapahtumat
Hinta: 
90 €/henkilö
Järjestäjä: 
SPR Hämeenlinnan osasto

TAPAHTUMAN KUVAUS

Lämpimästi tervetuloa Hätäensiapu 8 h -kurssille!

Nyt sinulla on hieno mahdollisuus oppia hätäensiaputaitoja, ja saada pätevyys hätäensiaputaitojen käyttämiseen. Myös, jos EA1 tai EA2 -todistuksesi on mennyt vanhaksi, nyt on oiva tilaisuus uusia todistuksesi.

Koulutuksessamme harjoitellaan realistisen tuntuman antavilla ammattilaisvälineillä. Pääset mm. opettelemaan elvytystä, defibrillaattorin käyttöä, haavojen sitomista, erilaisten sairauskohtausten ensiapua, terveyden edistämistä ja henkistä ensiapua. Kouluttajamme ovat alan ammattilaisia, joista jokaisella on SPR Ensiavun ja terveystiedon kouluttajan ETK-pätevyys.

Ensiapukurssin suorittamisesta saa SPR ensiaputodistuksen, joka on voimassa kolme vuotta.

Mikäli osallistut kurssille yksityishenkilönä, suorita osallistumismaksusi ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli kurssin maksaa yritys/yhteisö, laskutamme kurssin jälkikäteen. Mikäli et pääsekään osallistumaan kurssille, peruutathan paikkasi mahdollisimman nopeasti ottamalla yhteyttä toimistoomme. Peruutus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista kurssista peritään koko kurssin hinta.

Koulutus järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

 

Viimeinen ilmoittautumispäivä 31.3.2023