SPR Raision osasto alkaa jakaa Ihalan koulun ylijäämäruokaa

Miika Norro/ SPR
Kuvaaja: Miika Norro/ SPR
"Vapaaehtoiset jakavat koulun ylijäämäruokaa."

SPR Raision osasto alkaa jakaa Ihalan koulun ylijäämälounasta 28.11.2022 alkaen. Ruokaa jaetaan heti koululounaan päättymisen jälkeen klo 12:45-13:15. Ruokaa voi hakea kuka tahansa. Hakijalla on oltava mukana omat astiat tai rasiat, joihin ruoka annostellaan.

Ruokaa jaetaan niin kauan kuin sitä riittää. Jonoon pitää saapua ennen klo 13:15. Mikäli jonossa ei ole ketään 13:15 aikaan, lopetamme ruokajakelun klo 13:15. Ylijäävän ruoan määrää ei valitettavasti pystytä ennakoimaan, joten jaettavan ruoan määrä vaihtelee päivittäin. Ruokaa jaetaan koulujen aukiolopäivinä (ei loma-aikoina tai pyhäpäivinä). Päivän ruokalistan ja ruokien mahdolliset allergeenit löydät Raision kaupungin sivuilta osoitteesta www.raisio.fi/ruokalistat 

Ruoka jaetaan koulun sisätiloissa. Terveysturvallisista syistä sisälle päästetään yksi hakija kerrallaan. Ihalan koululla ruokajakelu tapahtuu ruokalan sivuovella. Pyydämme hakijoita odottamaan jakelun aloitusta välituntipihan ulkopuolella ja saapumaan pihalle vasta muutamaa minuuttia ennen klo 12:45. Hakijoille suositellaan maskin käyttöä.

Koulun alueelle EI saa ajaa autolla, eikä alueella saa tupakoida tai käyttää päihteitä. Ruokaa hakiessa on hyvä huomioida pysäköintialueiden vähäisyys koulun läheisyydessä. Ihalan koululla pysäköintialue sijaitsee hiekkakentällä Konsantien varressa. Koulujen pihoille ei ole sallittua ajaa, jotta ei aiheudu vaaratilanteita.

Toiveenamme on laajentaa ruokajakeluiden verkostoa, ja tarvitsemme tähän paikallisia vapaaehtoisia. Otathan yhteyttä, jos olisit valmis toimimaan lähikoulullasi vapaaehtoisena!

Lisätietoja: 
Miika Norro
Projektityöntekijä, Ruokaa ja apua kaikille -hanke
SPR Varsinais-Suomen piiri
0404895754
miika.norro@redcross.fi