TULISITKO JUTELLAAN YHDESSÄ -KIELIKERHON OHJAAJAKSI?

Kaarin Taipale
Kuvaaja: Kaarin Taipale
"Jutellaan yhdessä -kielikerhon yksinkertaisia apuvälineitä…"

TULISITKO VAPAAEHTOISEKSI “JUTELLAAN YHDESSÄ” -KIELIKERHON OHJAAJAKSI?

Et tarvitse opettajan taitoja toimiaksesi Punaisen Ristin vapaaehtoisena kielikerhon ohjaajana – halu keskustella erilaisista asioista suomen kielellä riittää.

JUTELLAAN YHDESSÄ -kielikerhossa vapaaehtoiset ohjaajat tukevat maahanmuuttajataustaisia opiskelijoita suomen kielen hallinnassa. Opiskelijat ovat aikuisia ja he käyvät peruskoulua suomen kielellä. Aloittava opiskelijaryhmä on 10 puhumisen harjoitusta tarvitsevaa opiskelijaa, jolle opettaja on suositellut kielikerhoon osallistumista. - Kerhossa ei tehdä läksyjä vaan jutellaan arkisista asioista. Tapaamisissa voi olla jokin teema ja osallistujat voivat jakautua pienempiin ryhmiin keskustelemaan. Tavoitteena on, että jokainen opiskelija pääsee mahdollisimman paljon ääneen ja tulee huomioiduksi.

** OHJAAJIEN PEREHDYTYSTAPAAMINEN **
2.11.2022 klo 14.00-15.30 Helsingin aikuisopisto,
luokka ilmoitetaan aulan taululla/vahtimestari

Keskustelemme hyvistä käytännöistä ja kokemuksista sekä Punaisen Ristin ohjeistuksesta kielikerhoille. Käymme läpi apuna käytettävää materiaalia, kuten kuvia, nettisivuja jne. Suunnittelemme ensimmäisten kerhojen aiheita. Voit esittää kysymyksiä ja pyytää tarkennuksia. Paikalla on myös opiston suomen kielen opettaja.

** ENSIMMÄINEN JUTELLAAN YHDESSÄ-KERHO **
9.11.2022 klo 14.00-15.30 Helsingin aikuisopisto, luokka ilmoitetaan aulan
taululla/vahtimestari

Kerho toimii kerran viikossa keskiviikkoisin koulun loma-aikoja noudattaen.
Tervetuloa iloiseen ja innokkaaseen keskustelukerhoon!
INFO ja ilmoittautuminen: 
https://oma.punainenristi.fi/event/17251