Ossi osastorekisterityökalu

Ossi-osastorekisterityökalu on osastojen uusi sähköinen työkalu luottamustoimiin valittujen henkilöiden ja yhteyshenkilöiden ilmoittamiseen. Ossin kautta osastonne pääsee näkemään myös jäsenlistan, jäsenmaksujen tilanteen ja voimassa olevat luottamustoimet sekä pystyy tarkastelemaan aiemmin järjestelmään syötettyjä kokousasiakirjoja. Pöytäkirjojen lopullista arkistointia Ossissa ei voi tehdä.

 

Ossi-työkalulla osasto voi:

  1. Tehdä ilmoituksen uudesta sääntömääräisestä kokouksesta (syyskokous, hallituksen kokous, osaston ylimääräinen kokous), liittää siihen kokouksen pöytäkirjan ja henkilövalinnat ja lähettää ilmoituksen piiriin tarkistettavaksi sekä hyväksyttäväksi.
  2. Listata kaikki osaston tekemät ilmoitukset pöytäkirjoineen ja muokata kesken jääneitä kokousilmoituksia.
  3. Tarkastella osaston jäsenluetteloa ja nähdä mm. ketkä kaikki ovat maksaneet kuluvan vuoden jäsenmaksun.

Ossiin kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin Omaan. Ossi löytyy Oman ylävalikosta tai osoitteesta ossi.punainenristi.fi

 

Kaikille puheenjohtajille ja varapuheenjohtajille on ajettu automaattisesti osaston pääkäyttäjäoikeudet Ossiin. Käyttöoikeudet toimivat, jos ko. henkilöillä on:

- Profiili Omassa

- Voimassa oleva jäsenyys

- Oman ja CRM -jäsenrekisterin sähköpostiosoitteet ovat yhtenevät

 

Osastojen Ossi-pääkäyttäjät voivat antaa oikeuksia myös eteenpäin ohjeen mukaisesti. Kaikki käyttöoikeudet nollaantuvat automaattisesti vuodenvaihteessa lukuunottamatta puheenjohtajia ja varapuheenjohtajia, joiden kausi jatkuu.

 

Lisätietoa toiminnallisuuksista löydät toimintokohtaisista käyttöohjeista.

 

HUOM! Ossi korvaa vanhat J-kortit ja kaikki valitut luottamustoimet tulee jatkossa näkyä Ossi-ilmoitukseen liitettävässä pöytäkirjassa.

 

LiiteKoko
PDF icon Mikä Ossi on_osastoille.pdf63.93 KB