Kouluttajapäivät 2023

Kutsu vapaaehtoiskouluttajille: Kouluttajapäivät 2023

Koulutuspaikka on  hotelli Alexandra Jyväskylän aseman vieressä. Koulutuksen hinta on 90 €/ 2 päivää ja 45 vain jompaankumpaan päivään osallistuville.

Majoituksen hinta on 64,50/2hh/vrk ja 121€/1hh/vrk.

Ilmoittautuminen päättyy 2.1.2023 ja ilmoittautuneet saavat erillisen ilmoittautumislinkin työpajoihin tämän jälkeen.

Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/Kouluttajapaivat_2023_5476

Kouluttajapäivillä voit jatkaa kouluttajapätevyyttäsi tai muuten päivittää tietojasi tai osaamistasi.  Lauantaina tarjolla on sekä toimialakohtaista täydennyskoulutusta että työpajoja erilaisista kouluttajataitoja lisäävistä teemoista. Tärkeää on myös vaihtaa kuulumisia ja kouluttajakokemuksia toistemme kanssa ja virkistäytyä. Sunnuntaina saamme valmennusta mm. valmentavaan otteeseen kouluttajana - ja tarjolla on myös vapaavalintaisia työpajoja.

Virallisia täydennyskoulutuksia on seuraavilla koulutuslinjoilla: Ensiapuryhmien kouluttajat, Järjestökoulutus, Henkinen tuki, Humanitaarinen oikeus, Nuorisotoiminta, Maahanmuuttotyö, Viestintä ja Ystävätoiminta. 

Työpajoja tullaan järjestämään mm. seuraavista teemoista: Väliaikaismajoituksen perustaminen, OMA Punainen Risti koulutuksissa, Monikielinen ja –kanavainen viestintä, Työkaluja kouluttajalle – koulutuksen suunnitteluun, arviointiin ja laadun kehittämiseen toiminnanjohtaja; Osasto ja koulutusyhteistyö Siviksen kanssa; Uusi vapaaehtoislinjaus koulutuksen näkökulmasta, Työkaluja rasismin vastaiseen toimintaan​

Majoitusvaraukset: Kiintiötunnus KOULUTTAJAPÄIVÄT Varaukset Jokainen varaa ja maksaa huoneensa itse tai antaa laskutustiedot. Varaukset Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelusta puh. 020 1234 640 tai e-mail sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi. Viimeinen varauspäivä on 23.12.2022, jonka jälkeen kiintiöstä myymättä jääneet huoneet vapautetaan. Kiintiöhuonevarauksia ei voi tehdä internetin kautta