Somen käyttö osastoissa -etäkoulutus

5.10.2022 17:30 - 19:30
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Kuinka tavoittaa ihmisiä sosiaalisessa mediassa ja kertoa osaston toiminnasta? Se selviää valtakunnallisessa Somen käyttö osastoissa -koulutuksessa keskiviikkona 5.10.2022 kello 17.30–19.30! Parituntisen paketin aikana saat kattavasti tietoa Facebookista ja Instagramista somekanavina ja kuulet niiden ominaispiirteistä ja eroista.

Tavoitteenamme on tarjota käytännön opastusta ja ideoita siihen, kuinka voitte parhaiten hyödyntää somea osastonne viestintätarpeisiin. Opit muun muassa, miten Facebook-tapahtuma luodaan, millainen on toimiva julkaisu Facebookissa ja mitä osaston oman Facebook-sivun käytössä on syytä huomioida. Kuulet myös, millainen on kiinnostava Instagram-tili ja kuinka luot sinne toimivia kuvajulkaisuja ja -karuselleja.

Koulutus järjestetään etänä Teamsissa. Kouluttajina Punaisen Ristin viestinnän vapaaehtoiskouluttajat. Osallistuaksesi et tarvitse Teams-sovellusta: pääset liittymään kokoukseen verkkoselaimessa linkin kautta.

Linkki koulutukseen jaetaan osallistujille pari päivää ennen koulutusta. Ilmoittautuminen päättyy 4.10.2022. Jos et ole saanut osallistumislinkkiä sähköpostiisi tähän mennessä, ota yhteyttä koulutuksen järjestäjään. Tarkistathan myös ilmoittamasi sähköpostin roskapostikansion.

Tervetuloa mukaan oppimaan ja kehittymään someviestijänä!

Ilmoittautumislinkin löydät täältä: https://oma.punainenristi.fi/event/16819

Lisätiedot: miia.e.seppanen@punainenristi.fi