Pimeäetsintäharjoitus

27.10.2022 18:00 - 21:00
Juuso Hyvärinen
Kuvaaja: Juuso Hyvärinen
"Pimeäetsintäharjoituksen osallistujia valmiina toimintaan Valkeakosken Korkeakankaan hiihtokeskuksessa lokakuussa 2016 pidetyssä pimeäetsintäharjoituksessa."
Tapahtuman tyyppi: 
  • Harjoitukset
Järjestäjä: 

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun Etelä-Pirkanmaan paikallistoimikunta järjestää perinteisen pimeäetsintäharjoituksen torstai-iltana 27.20.2022 alkaen klo 18. Ilmoittautuminen alkaa klo 17.30. Harjoituksen kokoontumis- ja johtopaikkana on Toijalan Seudun Reserviläiset ry:n ja Akaan Reserviupseerikerho ry:n Saajanmaja osoitteessa Syrjäintie 258, 37800 AKAA. Harjoitus päättyy noin klo 21:een mennessä, ja sen jälkeen on majalla tarjolla sämpyläkahvit.

Varustukseksi tarvitaan reipasta ulkoilumieltä, kenties vähän jopa seikkailumieltä, säänmukainen ulkoiluvaatetus jalkineineen, heijastinliivi tai muutoin hyvät heijastimet, muistiinpanovälineet sekä toimiva otsalamppu tai käsivalaisin mahdollisine varaparistoineen.On hyvä huomioida, että alueelta saatava vesi ei pääsääntöisesti ole juomakelpoista. Varaa siis vettä mukaan. Maasto on melko haastavaa erityisesti pimeässä, mikä on hyvä huomioida varustautumisessa niin jalkineiden, vaatetuksen kuin valaisimienkin osalta. Matkapuhelinverkkojen kuuluvuus alueella on heikko.

Harjoitukseen ilmoitaudutaan SPR:n Lyyti-järjestelmän kautta verkossa viimeistään 23.10.2022.

Autot on hyvä jättää Syrjäintien reunaan, koska majan oma pysäköintipaikka on pieni. Kimppakyytejä kannattaa mahdollisuuksien mukaan suosia.

Harjoitus on maksuton ja avoin kaikille eikä edellytä aiempaa etsintäkokemusta tai -koulutusta.

Lisätietoja harjoitusesitteestä (PDF-tiedosto, 166 kB) ja paikallistoimikunnan puheenjohtajalta, puhelin 0400-65 7822.