Nälkäpäiväkerääjiä tarvitaan 23.9.2022

Punaisen Ristin Mäntsälän osasto kutsuu kaikki mukaan kerääjiksi Nälkäpäivään 23. syyskuuta. Tuntikin lipaskerääjänä on arvokas apu, ja kerätä voi myös verkossa.

Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräys järjestetään Mäntsälässä perjantaina 23.9. Nälkäpäivänä kerätään varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, josta autetaan katastrofeista ja konflikteista kärsiviä ympäri maailman – myös Suomessa. Lipas- tai digikerääjänä jokainen voi auttaa pelastamaan ihmishenkiä.

Nälkäpäivänä kerättyjä varoja ei ole sidottu ennalta tiettyyn kohteeseen, ja siksi niillä voidaan auttaa nopeasti siellä, missä apua kulloinkin eniten tarvitaan. Jo yksikin tunti kerääjänä on arvokas apu.

Kerääminen tuottaa hyvää mieltä

Viime vuonna keräykseen Mäntsälässä osallistui yli 50 henkilöä, jotka keräsivät yhteensä yli 4000 euroa hädänalaisten ihmisten auttamiseen. – Edellisvuosien kerääjät ovat kertoneet iloisista ja koskettavistakin kohtaamisista kaduilla ja toreilla. Keräämisestä tulee hyvä mieli, ja siksi moni kerran kerääjäksi lähtenyt lähtee mukaan seuraavanakin vuonna. Aiempaa kokemusta keräämisestä ei tarvita, vaan kaikki ovat lämpimästi tervetulleita keräämään! Kerätä voi myös digitaalisesti esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, kertoo Punaisen Ristin Mäntsälän osaston keräysjohtaja Markku Remes.

Kerääjäksi voi ilmoittautua Mäntsälän osaston keräysjohtaja Markku Remekselle (p. 040 516 7095) tai osoitteessa https://oma.punainenristi.fi/event/14411. Keräyspäivänä lippaan, vaikka vain tunniksi, voi hakea myös ilman ennakkoilmoittautumista Keskustie 11 sijaitsevasta keräyspisteestä klo 9-17