Täyttä elämää eläkkeellä -valmennus PERUTTU

12.9.2022 17:00 - 15.9.2022 20:00
Joonas Brandt / SPR
Kuvaaja: Joonas Brandt / SPR
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Eläkkeelle siirtyminen on iso elämänmuutos. Se tuo mukanaan muutoksia vähintäänkin talouteen, ajankäyttöön ja arjen rakentumiseen.

Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan, miten arkesi muuttuu ja saamaan ahaa-elämyksiä eläkeläisyydestä, omasta elämästä ja tulevaisuudestasi.

"Eläkkeelle jäämiseen kannattaa valmistautua. Helpotti kovasti, kun huomasi, että eläkkeelle siirtymiseen liittyy pohdittavaa toisillakin, ei pelkästään itsellä.”

Täyttä elämää eläkkeellä -valmennuksessa keskitytään eläkkeelle siirtymiseen liittyviin muutoksiin ja itselle tärkeisiin asioihin, unelmiin ja toiveisiin. Lisäksi annetaan työkaluja hyvinvoinnin edistämiseen sekä sosiaalisten verkostojen ja merkityksellisen elämänsisällön löytämiseen ja osallistumiseen eläkeiässä. Uusi hyvää mieltä tuottava elämänsisältö ja ihmissuhteet voivat löytyä vaikka vapaaehtoistoiminnan parista.

Valmennus on kuuden tunnin kokonaisuus, joka järjestetään kahtena iltana kolme tuntia kerrallaan. Koulutuspäivät ovat maanantai 12.9. klo 17-20 ja torstai 15.9. klo 17-20. Valmennus järjestetään Kohtaamispaikka Tampurissa, osoitteessa Otavalankatu 12 A, 2. kerroksessa. 

Ilmoittaudu mukaan täällä. 

"Eläköityminen on uusi mahdollisuus, uusi vaihe elämässä.” Tervetuloa mukaan!