Nyt on aika liittyä päivystysten tilausjärjestelmään!

Onhan teidän ensiapuryhmä liittynyt tilausjärjestelmään?

  • Haluatteko, että kaikki alueenne päivystystilaukset ohjautuvat suoraan osastoonne?
  • Haluatteko, että saatte Hupsis-järjestelmästä koko vuoden tilastot kätevästi?
  • Haluatteko helpotusta päivystysten hallinnolliseen hallintaan?

Nyt on aika liittyä päivystysten tilausjärjestelmään!

Tilausjärjestelmää tullaan markkinoimaan laajasti ja sen kautta tilaajien on helppo jatkossa löytää SPR:n ensiapuryhmät ja ottaa yhteyttä.  
Tavoite on saada jokainen SPR:n ensiapuryhmä vastaanottamaan päivystykset järjestelmän kautta. Päivystyspyyntöjä voi toki vastaanottaa aiempaan tapaan sähköpostitse ja puhelimitse, mutta ne kannattaa syöttää myös tilausjärjestelmään, jolloin järjestelmä laskee tilastot koko vuoden tapahtumista automaattisesti.

Yhteydenotto/tilauslomake ohjautuu oikeaan ensiapuryhmään tapahtuman postinumeron mukaan.

Liittyminen tapahtuu ryhmänne sivuilla Hupsiksessa. Paina vasemmasta yläkulmasta ”Muokkaa” ja löydät sivun alareunasta kohdan: ”Ota vastaan tarjouspyyntöjä hupsiksen kautta” ja täppää ko kohta. On hyvä samalla tarkistaa, että Hupsiksessa on oikeat yhteyshenkilöt.

Katso ​mp4-kuvake tallenne päivystystilausjärjestelmän koulutuksesta ja hyödynnä sen kaikki toiminnot. (Liitteenä esittelydiat.)

Jos jää kysyttävää, niin tule mukaan tilausjärjestelmän kyselytunnille to 16.6. klo 18-19 keskustelemaan kokemuksista tilausjärjestelmästä tai kysymään vinkkejä sen käyttöön.
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/tilausjarjestelma

Liittyä kannattaa heti, jotta jokainen alueenne yhteydenotto löytää osastonne!