TULE MEILLE ENSIAPUKOULUTTAJAKSI

Suomen Punaisen Ristin Tampereen osastolla on tavoite, että mahdollisimman monella kansalaisella olisi riittävät ensiaputaidot. Vahvistaaksemme kouluttajaresurssiamme, haemme nyt dynaamiseen työtiimiimme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

ENSIAPUKOULUTTAJAA

Ensiapukouluttajan päätehtävänä on toimia ammattitaitoisena ja innostavana kouluttajana erilaisissa ensiapukoulutuksissa Kohtaamispaikka Tampurissa Tampereen keskustassa, asiakkaan omissa tiloissa tai webinaareissa sekä näiden yhdistelmissä. Sopivan henkilön löytyessä, toimenkuva saattaa sisältää myös ensiapupäivystystoiminnan koordinointia.  Kaikki työntekijämme osallistuvat tarvittaessa myös osaston arjen ja eri vapaaehtoistoimintojen mahdollistamiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä monipuolisen tehtäväkentän uudistuvassa ja jatkuvasti kasvavassa Punaisen Ristin paikallisosastossa.

Edellytämme Punaisen Ristin Ensiavun ja terveystiedon kouluttajapätevyyttä (ETK), innostunutta ja idearikasta asennetta kouluttamiseen, organisointitaitoja ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme markkinointihenkisyyttä sekä kokemusta vapaaehtoistoiminnasta sekä Punaisen Ristin ensiapuryhmä- ja ensiapupäivystystoiminnan tuntemusta. Innovatiivinen kehittämisote ja yhteistyökyky ovat edellytys työssä menestymiseen. Päivittäisessä työssä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, toimisto-ohjelmistojen hallintaa sekä ajokorttia. Edellytämme valitulta henkilöltä myös Punaisen Ristin arvoihin ja periaatteisiin sitoutumista.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se alkaa elokuussa 2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marjo Majlund, marjo.majlund@redcross.fi, p. 040 566 4788 (soittoajat ma 13.6. klo 13-15 ja to 16.6. klo 9-10).

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi napakasti. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostin liitetiedostona viimeistään 26.6.2022 sähköpostitse osoitteeseen: marjo.majlund@redcross.fi.

 

Punainen Risti, Tampereen osasto

Suomen Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa, ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Kannustamme ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punaisessa Ristissä työskentelee useiden toimialojen asiantuntijoita ja ammattilaisia monilla erilaisilla työ- ja koulutustaustoilla – sekä ympäri Suomea että maailmalla.

Henkilöstömme arvostaa erityisesti merkityksellistä ja innostavaa työtä sekä yhdenvertaista työyhteisöä, jossa tuemme toisiamme.