Isot osastot - Uudet vapaaehtoiset toimintaan mukaan!

24.5.2022
Maria T Lehtman
Kuvaaja: Maria T Lehtman
Tapahtuman tyyppi: 
  • Kurssit ja koulutukset
Järjestäjä: 

Tämä työpaja on suunnattu erityisesti isojen ja keskisuurten osastojen vastuuvapaaehtoisille, jotka miettivät, miten voisivat hyödyntää Omaa vielä paremmin uusien vapaaehtoisten vastaanottamisessa. Olet lämpimästi tervetullut sekä oppimaan uutta että jakamaan vinkkejä osastonne hyvistä käytännöistä.

Käymme pajassa läpi Oman tärkeimmät toiminnallisuudet uusien vapaaehtoisten vastaanoton kannalta ja tutustumme täysin uuteen toiminnallisuuteen - osastojen mahdollisuuteen suodattaa vapaaehtoisia profiilitietojen perusteella ja viestiä valitulle kohderyhmälle. Lisäksi pajassa on varattu aikaa yhteiselle pohdinnalle ja kokemusten sekä vinkkien jaolle.

Ukrainan kriisi on herättänyt halun auttaa ja huhtikuun loppuun mennessä Omaan on luonut profiilin jo yli 6000 uutta vapaaehtoista, jotka etsivät omaa paikkaansa toimia vapaaehtoisena. Onkin tärkeää, että jokainen osasto on aktiivisesti yhteydessä uusiin ja kertoo toiminnastaan myös Omassa - juuri nyt on hyvä hetki löytää uusia vapaaehtoisia myös osaston perustoimintaan!

Työpaja järjestetään Teamsin kautta. Linkki työpajaan lähetetään viimeistään samana aamuna.

Aika: 24.05.2022, klo 17:30 – 19:00

Ilmoittautuminen: seuraavan sivun kautta Oma Punainen Risti.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 22.05.2022

Tervetuloa!

YHTEYSHENKILÖ: Maija Pokkinen, maija.pokkinen@redcross.fi