UKRAINA JA NASTOLA - LUE TÄMÄ!

Lämmin kiitos teille jo tässä vaiheessa yhteydenotoistanne. Lahjoitustiedusteluita on tullut todella paljon. Päivitämme tilannekuvaa alkuviikosta ja palaamme asiaan. Toimimme vain ja ainoastaan tarpeen pohjalta. Ilmoitamme täällä niistä tarpeista. EMME EDELLEENKÄÄN OTA VASTAAN MITÄÄN TEKSTIILEITÄ!

Tällä hetkellä on ainakin tarvetta 4G-mokkuloista ja 10M:n 4G- päätelaitteista. Laittakaa niistäkin tietoa meille.

!!!! Niinitien toimiston rapun eteen EI SAA VIEDÄ YHTÄÄN TAVARAA PALOTURVALLISUUDEN TAKIA!!!! Kaikki lahjoitustavara kulkee osaston ja vain osaston kautta. Ensisijaisesti ottakaa yhteys nastola@osasto.punainenristi.fi.

Osastolla on yhteys toimistoon. Puhelimet ovat soineet lähes taukoamatta. Olemme vapaaehtoisia ja emme vastaa viesteihin / puhelimeen virka-ajan jälkeen. Illat ja viikonloput rauhoitamme itsellemme.

SUMMA SUMMARUM: Kukaan ei vie omatoimisesti mitään Niinitien toimistoon. Laittakaa sähköpostitse nastola@osasto.punainenristi.fi tietoa, mitä teillä on ja mistä sen voi noutaa. Palaamme asiaan. Toivottavasti ette pahoita mieltänne, jos tavaranne ei meille ns. kelpaa. Emme varastoi mihinkään mitään ylimääräistä, mille ei ole toimiston mielestä tarvetta.

Vapaaehtoisia kaivataan ensi viikolla viemään tavaraa asuntoihin ja laittamaan niitä kuntoon. Ilmoittautukaa listalle. Kiitos jo aikaansa uhranneille! ❤